Ups and downs...

Har varit en seg dag på jobbet idag och vädret har varit helt jävla schizofrent precis hela dagen. Allt från regn till sol till hagel till snö till regn igen. Gick från ljust och klar himmel till kolsvart ute på typ en minut vid halv nio-snåret och sedan vräkte haglet ner. Tur man satt inomhus hela dagen känner jag. Tyckte lite synd om kollegorna som skulle ut och luncha... ;)
 
Såg denna på 9gag på Instagram btw och tänkte genast på syrran. ;)
 
 
Avslutar annars dagen på toppen och botten samtidigt. Erik har pratat om bullar länge nu och då han har lite av ett helvete på jobbet just nu så tänkte jag vara gullig och baka i måndags, men efter att jag handlat och lagat mat till veckans matlådor så fanns det varken tid eller ork kvar. Och igår var vi ju på bio så tänkte passa på idag istället. Kom halvvägs med degen innan jag öppnar mjölpåsen och ser - mjölbaggar! Åh fy fan, ryser fortfarande. Så nu ikväll så har jag rensat ut hela skafferiet och slängt fyra kassar med mat som hade invaderats. Vissa grejer, som tex pasta var jag inte säker på att de tagit sig in i, men eftersom förpackningarna var öppnade så tänker jag inte chansa. Hittade som tur var ett oöppnat paket mjöl som efter jävligt noga genomgång godkändes så fick klart degen och fick gjort mina bullar, en sats med kanelbullar och en med vaniljbullar. Fortfarande osäker på om jag tänker behålla typ några torrvaror, men de som var utan baggar på både in- och utsida är nu inpackade i plastpåsar och stängda med klämmor. Kommer kolla igenom dem om ett tag för att se om något lever eller ej... Men oavsett så blir det ju till att köpa ett hav av nya basvaror någon gång framöver. Låter skafferiet stå tomt ett tag dock för att se om baggarna kommer tillbaka (och om vi i så fall måste köpa någon spray) eller om jag lyckades få bort alla. *hoppas hoppas hoppas*
 
Avslutar dock dagen på topp med varma bullar och ett glas kall mjölk. Nom nom nom.


helena

Mäh! Kan du SLUTA tjöta om dina bullar, jag VILL OCKSÅ HA, okej!?!!?! ;) Mindre kul med baggarna dock, jag rös jag också kan jag säga... ;)

Svar: Mohahaha! Nej, här skall det inte sluta tjötas om bullar. Bullar bullar BUULLAAR! :D Du får la baka egna eller komma ner till Götlaborg för lite fika. ;)
Japp, väldigt mycket mindre kul. Mer åt helvetiskt äckligt faktiskt. :P
xilona.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: