Är det inte helg snart...?!

Är jävligt sugen på helg just nu. Är så sjukt trött precis hela tiden och hjärnan är total geggamojja efter dagarna på Volvo. Det är intressant och alla är jättesnälla och trevliga så känns riktigt bra (även om jag inte har en aning om hur jag ska kunna ta över efter tjejen före mig då hon verkar ha superkoll på allt...) men är så jäkla mycket att ta in och försöka förstå så är verkligen helt död när jag kommer hem. Men antar att det blir några intensiva veckor nu innan semestern då jag försöker hinna suga upp så mycket information som möjligt innan det (förhoppningsvis) lugnar ner sig lite. 

Hade egentligen tänkt ta semester nästa vecka och dra till Grekland för lite sol och bad, men vi väntade med att boka lite för länge. Hade spanat på ett riktigt najjs all inclusive-hotell i några veckor men segade lite då Erik skulle fixa nytt pass och jag inte riktigt visste hur det skulle funka på nya jobbet/uppdraget. Men bestämde att vi skulle boka hotellet när vi kom hem efter jobbet i tisdags. Oooch då var det fullbokat. Massa platser kvar i flera veckor och sedan - poff - fullbokat. Haha, var så jävla bitter och besviken. Men nu i efterhand så var det nog lika så bra. Vi skippar semester nästa vecka och kör en extra vecka i slutet av sommaren istället. Så nu hinner jag få en vecka extra introduktion på jobbet innan min föregångare på tjänsten går på semester, vi kan gå på husvisning på lördag, jag kan hänga med på ett kul event nästa helg och vi har tid att hitta ett nytt bra hotell för vår solresa. :)

Well, nu är det i alla fall sovadags, är som sagt helt slut, men kan inte riktigt med att gå och lägga mig tidigt ändå, vill ju vara ledig och ha så mycket fritid som möjligt. Lagom smart. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: