Pics från helgen

Känns som att det är i slutet av veckan men är bara onsdag, får påminna mig om det hela tiden. Är nog för att dagarna känts så långa och jag (fortfarande) inte har typ något att göra på jobbet. Förra helgen var däremot desto mer aktiv. Drog upp mot Karlstad på eftermiddagen på lördag och var hos Helena runt halv 6. Tappade upp ett glas vin och tjötade en stund innan resten av folket dök upp. Sedan blev det mer vin, sjukt goda mintu-drinkar, lite presentutdelning till Helena och Elin och en massa mer tjöt.
 
 
Beställde en taxi vid 8 och drog ner mot stan och Frost. Beställde maten och fick sedan vänta en halv evighet innan den kom. Och tja, alla var väl nöjda utom jag. xD Hade helt missat att min fläskfilé var dränkt med gorgonzola... Alltså, jag tycker verkligen att eftersmaken smakar spya. Ingen jättehit med andra ord. Tog några tuggor med ost på och åt sedan resten som inte hade ost på sig. Well... Det var i alla fall goda drinkar. ;) Blev även något dumt när vi skulle betala för maten, de gjorde helfel i kassan så alla fick betala olika och för olika saker. Jag tog det sista på notan och tänkte att det kanske skulle bli dyrt då det alltid brukar ligga kvar någon extra drink eller så men tvärtom så kom jag undan billigast...? Så får kika på det.
 
 
Drog sedan vidare mot Koriander där det blev lite (för många) drinkar och lite dans och tjöt.
 
 
(Måste nog klippa mig igen. Fan vad snabbt luggen växer...)
 
 
Och eh... Efter lite nattamat på donken och taxi hem så var vi allmänt fulla och glada, så vi lekte lite med de stackars pensionärernas rullatorer i trappuppgången i Helenas hus...
 
 
På söndagen så slappade vi ett tag, åt frukost och fick testat Helenas smoothie så som den SKALL smaka. Och den smakade ju verkligen inte som när jag försökte mig på hennes recept om man säger så. Hennes var jättegod och min var inte god någonstans. Får testa med färsk ingefära nästa gång helt enkelt. ^^ När alla var klara så plockade vi upp Elin och drog iväg på bakluckeloppis. Alla hittade något men var kanske inga superfynd. ;) 
 
Drog förbi Aroy och köpte med lite thaimat hem och sedan var det en lång beta att köra hem. Blev kissepaus i Åmål och sedan bensträckare i Trollhättan. Passade på att svänga förbi Liljedal när jag ändå var där, och de såg ut att ha kommit en bit på vägen men är fortfarande jävligt mycket kvar. Men de har ju några månader på sig innan tomterna skall ut för försäljning så vi håller tummarna för att det rullar på som det skall.
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: