Vackra röda bett

Herregud, håller på att klia sönder mig... Har lyckats få någon typ av bett, men endast på högerarmen. Märkte två stycken efter skivstångspasset i onsdags kväll, ett på överarmen och ett på handen och två ytterligare igår morse, ett på armbågen och ett på tummen. Kliar som satan och är stora och vackert knallröda. Det på överarmen är värst dock, möjligt att det är två-tre bett i ett för är mer än dubbelt så stort som de andra. Känner mig riktigt sexig i t-shirt eller linne just nu. ;) Vet inte riktigt hur jag fått dem heller men antar att vi fått in mygg eller något i och med att vi har öppna fönster på kvällarna för att inte dö av värmeslag. Måste verkligen kolla på en AC...




helena

Jag svarar här ist: Jag håller helt med om det du skrev, bara en sån liten grej som att man inte vet exakt klockslag kan stressa upp en like hell :D Då känns det som att man har "jour" hela dagen och inte kan slappna av.
Det är precis likadant de få gånger vi ska göra något med P:s kompisar. Ingen vet nånting förrän typ 5 minuter innan och oftast blir det heller ingenting för att ingen orkar ta tag i det. De typ väntar ut varandra och när ingen säger något så dör det ut helt eller åtminstone drar ut rejääält på tiden. Kul, verkligen.
Håller med om att det är lite själviskt att helt hålla sig utanför planeringen när man är en grupp, eftersom man då helt skjuter över det på andra. Typ: "Ja, de andra kan väl tjattra nu i tre veckor så rättar jag mig efter det sen bara". NÅGON måste hålla i trådarna annars blir det lätt ingenting.
Jag får erkänna att jag varit lite sån när jag rest med jobbet, just för att jag varit för stressad för att orka beblanda mig. Då har jag bara flytit med och haft det ganska chill, men har nästan skämts lite på kuppen.

Svar: Ja, men precis! Om jag inte vet planen så kan jag inte slappna av utan går runt och oroar mig (oftast helt i onödan). Jag förstår inte riktigt meningen med att inte planera. Det är väl bara att säga en tid och så kör man på det? Man kan ju köra på plus-minus någon timme om man vill vara flexibel, men så man har ett hum iaf liksom. :POch är ju ingen fara att man är sådan ibland, bara man inte är det hela tiden. Ibland orkar man ju bara inte engagera sig så man följer med strömmen och låter andra bestämma, det tror jag att de flesta gör emellanåt. :)
xilona.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: