Fullspäckad långhelg...

Har verkligen varit en fullspäckad helg, men har bara varit roliga saker så skall inte klaga. ^^ Var ju dessutom långhelg (så jävla skönt) så hann med en hel del. I torsdags blev det pizza och film med babe och jag beklagade mig ju lite här eftersom jag var partysugen samtidigt som jag var helt död och egentligen bara ville gräva ner mig under täcket och sova någon vecka eller två. Men fick ett sms från Sandra där hon skrev att om jag kände mig lite wild and crazy så kunde jag ju komma till Karlstad dagen efter för lite käk och barhopp. Och sagt och gjort, så blev det. Fick planera om helgen lite men kunde ju inte gärna tacka nej till att träffa brudarna när jag tjötat så mycket om att jag både var partysugen och kände mig ensam nere i Götlaborg. ;)
 
Så tog tåget upp till Karlstad på eftermiddagen i fredags och traskade hem till Sandra. Karin dök upp någon timme senare och blev några timmars tjöt och några glas bubbel innan vi begav oss ner mot stan där vi mötte upp Helena. Sandra hade bokat bord på Bröderna Olssons Elektriska och jävlar vilket bra val det var. ;) Jag valde torskryggen och den var så jävla god alltså. Helt sanslöst. Blev även efterrätt, några glas vin och några drinkar innan Sandra, Karin och jag traskade vidare mot The Leprechaun där vi mötte upp Sandras polare, Lovisa (?). Där blev det en hotshot och en cider innan vi gick vidare till Pitchers där jag precis hann klunka i mig mitt vin innan Lovisa ville vidare till Hörnet/Tempel. Där hade jag tänkt köpa en Kamikaze-drink men visade sig att bartendern glömt bort hur man gjorde den så bad om något liknande med citron. Och fick en äppledrink. Visserligen en god äppledrink, men likväl en äppledrink. Men tja, det är ju rätt lätt att ta miste på citroner och äpplen sådär i krogdiset... ;) Var i alla fall en jävligt bra kväll, allt var liksom perfekt. God mat, goda drinkar, härligt sällskap. Traskade hem till Sandra när vi socialiserat tillräckligt och hoppade i säng (eller soffa för min del) runt halv fyra-snåret.
 
 
På lördagen vaknade jag strax efter åtta och kunde inte riktigt somna om så efter ett toabesök så låg jag och läste manga i soffan några timmar tills Karin och Sandra vaknade. Blev en snabb frukost innan jag fick skynda iväg för att hinna med tåget mot Trollhättan där jag skulle möta upp Erik. Rätt skönt att åka tåg ändå, satt och läste manga och lyssnade på musik hela vägen så tiden gick fort. Dessutom smidigare än att köra då man druckit en hel del kvällen innan... ;) Blev upphämtad på stationen av Erik och så körde vi bort mot Liljedal där vi står i tomtkö. De hade dock inte kommit så långt med markbearbetningen som vi hade hoppats på. Var mest en massa jord, lera, sten och berg överallt. Och vattenpumpar. Var helt sjukt blött överallt. Som små sjöar mellan sten- och jordhögarna. Så får väl hoppas att de lyckas dränera allt och torka upp det så att det blir klart i tid. Och att de spränger så mycket som möjligt så att vi slipper göra det sedan när vi skall fixa tomten eftersom det lär bli rätt dyrt.
 
 
Åkte förbi Alex och Sofia på vägen hem eftersom de bor väldigt nära tomtområdet, så blev lite fika och tjöt där innan vi drog vidare några timmar senare. Pratade lite tomter och jämförde med deras och funderade lite kring planering, köp, budget osv. Lite bra att ha något att jämföra med så att man får lite bättre koll.
 
Drog hemåt och var hemma några timmar innan vi blev upphämtade av Gert, Pia och Per då vi skulle se Avengers 2 på Bergakungen. Testade VIP-bion för första gången så hängde i loungen en stund innan bion började. Var väl en kul grej med VIP-bio men vettefan om det egentligen är värt priset. Kostade 265 kronor per person och då fick man gratis popcorn och dricka samt riktigt stora sköna fåtöljer. Var väldigt skönt att sitta där men fåtöljerna var så långt ifrån varandra att man inte kunde prata med varandra under filmen (vilket man ju i och för sig inte gör speciellt ofta, men ändå) så hade lika gärna kunnat vara där ensam. :P Så en kul grej, men lär bli vanlig bio för vår del nästa gång. Filmen var i alla fall väldigt bra men vet inte riktigt om jag gillade vad de antydde i slutet. Var ett bra slut egentligen men jag ogillade det eftersom jag älskar filmerna och karaktärerna. Men verkligen väl värd att se oavsett! ^^
 
 
Helt omöjligt att få familjen Nylén att sitta still samt kolla in i kameran. Alltid någon som rör sig eller tittar bort. Dessutom helt omöjligt att få dem att le. Inte bästa fotofamiljen helt enkelt, men skam den som ger sig. ;)
 
Idag har det mest varit pill här hemma samt mathandling. Borde lagt mig för länge sedan men fastnade totalt framför en film på TVn och tja, efter det så var det en till... Borde vara slut om en liten stund så kan inte lägga mig än i alla fall. Spännande film så måste se slutet först. ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: