Härlig lördag

Sitter nermysad i soffan och mumsar på ost- och kalkonmackor med massa gurka medan House Hunters International går på TVn. Kroppen är härligt slapp och trött efter ett tidigt skivstångspass och hud och hår känns mjukt och skönt efter dusch med skrubb, rakning, inpackning och insmörjning. Planerna för dagen är rätt vaga än så länge så får se vad vi hittar på. Om vi hittar på något alls that is. Har en hög med huskataloger att gå igenom och är egentligen mest lässugen idag och Erik är allmänt trött efter en jobbig jobbvecka med bland annat en tripp till Skåne, så kanske blir till att vara hemma och ta det lugnt idag. Behöver handla mat senare och skulle även behöva städa, men har egentligen inga måsten, vilket är väldigt skönt.
 
 
Senaste tillskottet till nyckelknippan. Blev helt kär när jag såg den. Hade tänkt ge den till mamma när hon fyllde, men slutade med att jag behöll den själv. Känner mig väldigt ödmjuk. ;)
 


Helena

Älskar också de där nyckelknipporna från Designtorget. Om de inte var så dyra hade jag köpt de flesta. Köpte en i julklapp till nån för några år sen med helt underbar text, men kommer inte ihåg vaf d stod nu... :S

Svar: Mjo, de var väl inte jättebilliga så, men en fick det bli ändå. ;) Börjar bli lite vl mkt grejer på nyckelknippan nu dock... Meeen äh. ;)
xilona.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: