Träning och gocart

Är härligt slutkörd i kroppen efter ett efterlängtat skivstångspass och ligger just nu nerhasad i soffan med laptopen i knät. Just sett klart på senaste Game of Thrones-avsnittet på CMore Series och mumsat i oss hamburgare. Perfekt efter-träning-mat... ;) Träningen gick i alla fall förvånanvärt bra med tanke på att jag (återigen) inte varit där på några veckor. Tänkte att höften självläkt men vid vissa övningar så kändes det jävla obehagligt så mina utfall var ju till exempel sådär stabila... :P Men det mesta gick som sagt bra. Funderar fortfarande på varför de envisas med att avsluta passen med armhävningar och sneda plankan osv när armarna är som tröttast dock. Jag kan väl inte vara den enda som håller på att slå fejjset i golvet för att jag inte orkar hålla uppe min egna vikt efter ett pass...?!
 
Annars rullar det på rätt bra just nu och jag känner mig rent allmänt väldigt nöjd. En sådan sjukt skön känsla, verkligen. Nog för att det är tråkigt att inte ha något att göra på jobbet, men det kommer lösa sig liksom, bara att ha lite tålamod. Kroppen mår väl ungefär som den brukar, på gott och ont, så inte mycket skillnad där. Privatlivet funkar fint, har hängt med Erik, familjen, kompisar och kollegor om vartannat så tiden är fylld men inte för full. Vore bra om jag kunde trycka in lite mer träning dock så får se vad jag kan göra på den fronten. ;)
 
I onsdags så var jag iväg på gocart och sedan middag med kollegorna, och HELVETE vad roligt det var!?! Har aldrig kört gocart tidigare och även om jag inte var helt ensam om det så hade ändå majoriteten kört flertalet gånger tidigare, så jag hamnade i botten, precis som väntat. Men som sagt, fan vad roligt vi hade. Körde fast i däckraderna några gånger dock, en gång på grund av att jag svängde för tvärt och fick totalt rövsläpp på bilen och tre gånger på grund av att mina jävla kollegor körde på mig så att jag fastnade. Var strängt förbjudet att gå ur bilen och putta loss sig själv (rätt stor risk att bli påkörd av övriga trafikanter) men snubben som skulle hjälpa en var så jävla seg så när man blev varvad för andra gången så hoppade man ur och puttade loss sig själv ändå. Då låg man ju dock som sagt två varv bakom resten så en pallplats var ju bara att glömma... ;) Tydligen så hade jag och Åsa en rätt stor nackdel som tjejer också då vi väger rätt mycket mindre än majoriteten av killarna/gubbarna och därför inte får samma grepp på banan, så får väl skylla på det samt min brist på övning... ;) Hade så sjukt jävla ont i ryggen dagen efter dock och fick lite av en chock när jag kollade spegeln och såg blåmärken lite överallt. Stolarna var väl inte direkt jättemjuka och jag fyllde väl inte upp dem speciellt bra, så vid krockarna (och de var många) så smällde man ju runt en del. Gissningsvis det som orsakade min färgglada ryggtavla.
 
 
Efteråt drog vi vidare till Buddys för intagande av mat och dryck. Hade beställt vad vi skulle ha redan på gocartbanan, men trots det fick vi vänta väldigt länge på maten när vi väl var på plats på restaurangen. Inte helt ok. Jag var en av få som hade valt revbensspjäll och jag var också en av få som var nöjda med maten. De flesta tog oxfilé, och det var den fjösigaste lilla oxfilén jag sett på länge. Placerad uppepå en näve pommes frites och med en stor gemensam skål med bea. Medan jag fick så sjukt mycket (god) mat att jag gav bort hälften till två utsvultna oxfilé-beställare. ;) Folk droppade av allt eftersom när man käkat klart men jag satt kvar ett tag med de sista tappra själarna och drack en härlig blandning av öl, vin, drink och shot. Drog mig dock mot tåget vid 22 för att komma hem i någorlunda vettig tid. Var hemma vid halv tolv, och då det var jobb igen dagen efter så var det typ till att hoppa i säng efter en handfull ord till Erik. :P
 
 
Riktigt kul kväll all in all, och jag och några kollegor har "bestämt" att vi skall boka in några gocart-träningspass i hemlighet så att vi kan klå resten av folket nästa gång. ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: