Karin och Sandra 29 år

Här kommer en liten bildbomb från helgen i Karlstad när vi firade Karin och Sandra som fyllt/skulle fylla 29. Trots en rätt katastrofal start där jag knappt ens kom ifrån Göteborg på grund av en olycka i Tingstatunneln som totalt stängde av trafiken så blev helgen riktigt riktigt bra. Blev champagne och allmänt tjöt hemma hos Sandra innan vi drog oss mot restaurangen Baron nere i stan. Får väl tyvärr erkänna att maten nog inte var någon favorit för min del. Små hela fiskar var inte riktigt något för mig... Även om även de slank ner dränkta i aioli. ;) Blev även en drink på Bröderna Olsons Elektriska innan vi drog vidare mot Verket för lite dricka och dans. Kvällen avslutades med en ljuvlig kycklingkebab (säkert inte alls alkoholen som talade...) innan vi tog en taxi hemåt. 
 
 
Sov över hos Helena ihop med Karin och när vi väl vaknat på söndagen så mötte vi upp Elin och sedan även Sandra för lite pizza och bakistjöt. Precis som det skall vara. ;)
 
 
Passade som vanligt på att svänga förbi Aroy på vägen hem för att köpa med lite thaimat. Har fortfarande inte hittat något ställe som slår Aroy här nere i Göteborg, men skam den som ger sig. ;) Den här gången sålde de tydligen även bär och kantareller?! Kunde inte riktigt motstå när jag såg en bautaburk med blåbär för 100 kronor så slog till efter typ en nanosekunds betänketid. ;) Förstår inte hur de kunde sälja dem så billigt, känns som att det borde vara totalt ovärt, men visst, det blir väl svarta pengar rakt ner i kassan antar jag. Gott var det i alla fall och det har blivit några blåbärssmoothies sedan dess. ;)
 
 
Fick även med mig favoritaiolin. Sjukt irriterande att jag inte hittat den NÅGON ANNANSTANS än på Bergvik i Karlstad?! Tur att den håller länge så man kan köpa på sig några flaskor när man väl är uppe.
 
Som vanligt en jäkligt bra helg med brudarna, synd att de blir av så sällan numera bara. Nog för att jag gillar att bo i Göteborg men det blir lite ensamt ibland. ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: