Underbaraste Erik

Idag fyller min käre sambo 29 år så GRATTIS till honom! Och osis till mig som fått agera passopp hela dagen... ;) Men är väl sådant som hör till på födelsedagar I guess. ;)
 
 
Väckte Erik med frukost på sängen, eller tja, väckte honom med en kopp kaffe, frukosten serverades ute i soffan framför TVn, som all annan mat vi äter här hemma. Sedan följde lite paketöppning (som avbröts av att Erik kom på att han behövde ha i linserna för att se något...) och sedan mest bara slapp resten av dagen.
 
 
Han fick en popcornmaskin, en jubileumsgåva av Monopol, sockar och ett bälte plus att han skall få ett pengabidrag (vadå tråkigt, men jaja, det var vad han ville ha) till en klocka. Inte sådär jättefantasifullt den här gången men kan ju inte bli fullträff varje år... :)
 
Förstår inte vart dagen tog vägen idag, timmarna liksom bara försvann...?! Har glott på mängder med program på Travel Channel dock och bara myst i soffan hela dagen. Drog till affären runt 6 då Erik ville ha våfflor och svängde lite spontant in på Systemet på vägen hem då jag visste att han även var sugen på öl.
 
Ser ut som att resten av veckan blir mer fullspäckad då besök på Universeum, Husknuten, Liseberg och en tripp till Karlstad är planerade, men idag var det skönt att bara ligga hemma och ta det lugnt.
 
Så, anyway, grattis till dig, Erik. Älskar dig!
 
 
(Längtar redan tillbaka till Kreta... Eller snarare vårt hotell. Fan, ett år kvar till nästa semester...)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: