Filar på designen...

Fixade ihop en ny design på bloggen igår, och passade på att fixa en ny (om än kanske lite hafsig) header. Känner mig väldigt ressugen just nu så blev bara bilder från förra årets resa till Kreta... :P Tycker det ser ok ut än så länge, men gillar inte att alla inläggsbilder läggs in som max storlek, då de stående bilderna blir alldeles för stora. Lite jobbigt att behöva scrolla bara för att kunna se hela bilden liksom... Måste bara hitta var man ändrar det i koden... Och rensa bort lite mer rosa och ersätta med svart eller grått... ;)


helena

Jag gillar designen. Är impad av dina teknik/design skills :D (Och tycker det är en stor lättnad att slippa se mig själv i röd maskeradklänning, hö hö ;)). Du känns som värsta modebloggaren sett till bilderna ;)

Svar: Haha, gullig du är. ;) Men är inte så mycket skills inblandat tyvärr, letar reda på en basdesign som jag gillar och så arbetar jag om den lite tills jag tycker den är ok. ^^ Har uppenbarligen fått tag i en jobbig designkod den här gången dock, den är uppbyggd helt annorlunda mot mina tidigare så har svårt att hitta allt. Men skam den som ger sig. ^^ Och du var fin i din röda maskeradklänning! ;)
xilona.blogg.se

Anonym

Jo men ändå, när jag ska pilla med såna där koder så klarar jag det bara till en viss gräns och det tar sjuuukt med tid ;)

Förresten ser det lite konstigt ut här på kommenteringen, iaf för mig, men det visste du kanske redan ;)

Svar: Haha, jo, tid tar det onekligen... ;)
Haha, ojdå. Nej, det har jag helt missat... Bra att du sa till. Va fan kan ha hänt där då...? *rotar vidare i koden*
xilona.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: