Bildbomb - julfirande part 2

Här kommer då omgång nummer två med bilder från julafton 2015. Var på Utby strax innan fyra på eftermiddagen och maten serverades så gott som direkt. Efter lite allmänt gosande med My that is. Bad Erik hämta min kamera och ta några bilder vilket han inte var speciellt sugen på, men han tog i alla fall några bilder med sin mobil efter en stunds tjötande. ;) Inga toppenbilder men jaja, whatever.
 
 
Började kvällen med lite julklappsutdelning med rim och gissningar på innehållet medan vi åt. Vi fick en jättesöt liten minikikare. Uppenbarligen för att spana på grannen... ;)
 
 
Fick även besök av tomten! Eller modern utklädd i en urgammal tomtedräkt, men barnen gick tydligen på det. ;) De blev sjukt uppspelta när mamma gick runt huset och knackade på fönstrena, kul att se. Blir verkligen en helt annan grej när man har med barn på jul, det blir mer... juligt liksom då de är så förväntansfulla hela tiden.
 
 
Blev dock lite trött på dem när de liksom inte uppskattade klapparna de fick utan bara slet upp nästa klapp och sedan frågade om det fanns mer. Eh, jo, de första klapparna kom ju från "tomten" och sedan fanns det ju klappar från familjen också men de klarade liksom inte av att vänta på resten utan ville ha allting direkt. Pappa och mamma blev rätt irriterande på det också och fick till sist säga till på skarpen.
 
 
Det blev även den obligatoriska julklappsleken och där klarade sig ungarna riktigt bra. Kan ju annars kanske vara lite vansklgt att spela ett spel där man snor klappar av varandra, men som sagt, funkade fint.
 
 
Mamma fick bland annat en nackmassage-maskin som testades av sällskapet, och haha, alltså fan vad äcklig den var. Alla typ skrek till när de testade den. :'D Stora kulor som rullar rut och liksom kniper åt i nacken. Man vande sig efter ett tag, men haha, första känslan där alltså...
 
 
En väldigt mysig jul som vanligt. God mat, trevligt sällskap och massa fina julklappar. ^^ Synd att det bara är en gång om året. ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: