backspolning och magsjuka

Gjorde en otrevlig upptäckt på vägen till toan imorse, mattan var plaskvåt. "Fuck, katthelvete" var första tanken, men var vatten och inte piss, "phew, lucky". Tänkte att nån spillt nåt, ex från dusch lr pannrummet och nämnde det för syrran som typ svarade "nice..." men tänkte inte närmare på det. Nämnde det återigen vid middagen några timmar senare och fick en helt annan reaktion. "HEEELVETE!" vrålade pappa och satte av nerför trappan...
En smula konfunderad följde man efter och det hela slutade med att hela familjen satt och torkade golvet medan vi försökte komma på varihelvete vattnet kommit ifrån.
"Och här sitter hon och levererar nyheten helt lugnt - just det ja, det var blött på hallmattan imorse...?!" Haha, sry, men tanken slog mig inte att det kunde vara allvarligt. :P Visade sig iaf vara från backspolningen natten innan så var bara att rensa den golvbrunnen från alla möjliga läckerheter. Mumma.

Speciellt delikat jobb för pappa som nu joinat Helena i de magsjukas skara. Han lär ju bli frisk snabbare iaf, för som han sa, "Det är bara att bestämma sig, nej här skall det fanemig inte spys!" Hehe, lycka till.




Simon

usch... hade man inte magsjuka innan rensningen av golvbrunnen så fick man det nog efteråt antar jag..

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: