Beslutsångest...

Kan inte bestämma mig för om jag glad och lätttad eller totaldepp... Svänger. Tentan är över och trots att det kändes så bra igår och till och med imorse så tror jag att jag kuggade den. Jag hade nämligen ett hum om det mesta... förutom RLC-kretsar i serie-parallell... Endast parallell hade jag koll på och likaså bara serie... Nada koll på dem ihop... Det var fyra frågor med sådana kretsar... 18 poäng... Av 50... Mycket komplexa tal också som jag inte heller är så hajj på. Vad hände med Thevenin och Norton och helt vanliga kretsar, jag bara undrar?! Well, är la bara att ta tag i det igen och klara omtentan antar jag. Ihop med programmeringen och matten... Tjoho, vad med fritid jag kommer ha... Funderar på om jag borde skaffa formelsamlingen trots allt... Kanske var viktigare än jag trodde.

Mekaniken börjar imorgon vad jag vet, men jag kan inte se något schema då jag inte kan registrera mig på kursen... Av någon anledning... Står att det finns särskilda villkor... Vadå för villkor? Jag har ju klarat allt jag behövde för att bli behörig...? Matte 1an har ju inget med det här att göra och de andra är inte rättade... Vadå för jävla villkor? Måste kolla upp.

Just nu står riset på spisen och kycklingen tinar... Jag håller på och dö av hunger här...

Åh, så förbannat skönt att det är slut! Idag, bara idag, kan jag se mig som helt och fullt LEDIG! Skall slappa, packa upp en massa skit som bara stått och sedan träna... Ujj vad jag behöver träna...
Behövs städas, diskas och tvättas men just nu förtränger jag det av glatta livet och passar på att njuta.

Over and out


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: