Onsdag... väl?

Dålig koll på dagarna känner jag... De flesta bara flyter ihop just nu.

Inledde träningsåret med ett boxpass med Sandra. Yejj, vilken mjukstart. Not. Nu hade jag visserligen tryckt i mig en aningen för stor portion pyttipanna lite för knappt inpå träningen - men oavsett så mådde jag rätt sådär under passet. Just övningarna när man skall slå och slå och slå och slå och slå... och så lägger vi till några armhävningar eller spänsthopp till det... Hehe, då dansade de svarta prickarna rätt vilt framför ögonen.
Skönt med en genomkörare i vilket fall, behövdes. Får se hur jag mår imorgon bara... ;P

Tanken var en storsatsning på kretsen idag, många timmar skulle det bli... men eh... tja, några timmar blev det ju... Kretsen känner jag ändå att jag har en chans på... Programmeringen däremot... där har jag typ inte pluggat alls... Måste ta och skriva ut labkoderna så jag har något att plugga på iallafall. Ser ju bra ut om inte annat. Erik tycker jag helt skall skita i programmeringen och istället bara koncentrera mig på kretsen... Bättre att klara en och kugga den andra än att man pluggar lite på båda och sedan inte klarar någon. Vilket ju stämmer, men har grymmet svårt att bara lägga ner ett ämne så... även om det nu kanske ser så ut ändå eftersom jag pluggat så lite men... tja, ändå.

Får ordning på lägenheten lite så där pö om pö. Erik tog hand om att koppla i all elektronik i vardagsrummet, helvete vad med sladdar det blev... Och ändå räcker inte alla kablarna så vi får ta och borra genom väggen trots allt, suck. Gert och Pia kommer upp på lördag för att hjälpa till med det samt sätta upp hyllor då vi inte har någon borrmaskin och det är betongväggar överallt... Tydligen skall de sova över också. Hade de bestämt...
Rätt svårt att få någon hjälp/smakråd av Erik när han kopplar runt... Hade en del frågor om mattorna med tanke på färg och längd osv, men det enda jag fick höra var "Jag vet inte" eller "Du kan väl bestämma det" osv... Rätt tröttsamt. Men själv ropar han för att visa och fråga hela tiden... och snäll som man är springer man... :P

Tänkte apropå inredning... Ringde besiktningsmannen imorse. Inga glada besked där inte. Det är "strängt förbjudet att göra hål i våtrum, man förstör våtspärren" osv osv osv. Han var både glad och positiv, för att inte tala om trevlig. Not. Så nu är alternativen som följer: 1) Bruden efter mig vill ha var speglarna och "tar då över ANSVARET för dem" 2) Jag köper beigefärgat silikon och fyller igen hålen och får då en efterbesiktning på det 3) Jag pratar med en mattläggare och så gör de det åt mig till vad det nu blir för kostnad och får fortfarande en efterbesiktning eller 4) Jag skiter i allt och låter hyresvärden lösa det vilket "kommer kunna gå på väldigt mycket. Det drar iväg snabbt"
Så... vad tycker ni? Ska ringa pappa imorn iallafall... Hade ju vart bra om jag hade fått numret till bruden också så jag hade kunnat kolla om hon ville ha speglarna eller ej... Typ.

Gaah, behöver inte det här just nu.

Inflyttningsfest är btw preliminärt bestämt till den 24e så boka inte in något annat då.

Laterz


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: