Känns sådär just nu...

Har lite ångest här.
Programmeringstenta imorn och jag är körd. Chansen att jag klarar denna är såpass minimal att jag överväger att inte gå. Det är dock inte riktigt min stil så jag lär la gå dit, sitta tiden ut och sedan går därifrån mer deprimerad än innan. Lockande.
Funderar på att råplugga programmering nu, men min hjärna kopplar inte längre, jag är för trött och helt ärligt - fruktansvärt osugen. Satt uppe hos Jenny ihop med Malin, Ida och Goos och pluggade tidigare idag, men typ det enda jag kom fram till var att jag inte kan skiten tillräckligt bra. Jag kan en massa små delar, och kan lösa problem som dyker upp, men har grymma problem med att skriva hela program då jag helt enkelt inte kan sätta ihop alla jävla delar... Jag och Malin matchade rätt bra på labbarna pga det, hon skrev större delen av den vanliga koden som typ alltid är med så löste jag de flesta uppgifter. Eller tja, inte så, vi gjorde ju allt ihop men... tja...

Funderar på att sätta mig med kretsen istället men är ju inte som att den är lättare att komma igenom direkt.

Kommit fram till att jag går och gömmer mig när det börjar bli för mycket. Jag kryper hellre längre under täcket och hoppas och ber att alla problem försvunnit när jag tittar upp igen, men tyvärr är ju så inte fallet. Jag har precis lika många och jobbiga problem när jag väljer att sluta gömma mig. Jag har bara förlorat en jävla massa tid då jag kunde gjort något smartare. Men det är ju lätt att säga i efterhand I guess.

MÅSTE ta tag i speglarna i andra lägenheten. Det är inte ett val. Jag kan skita i plugget hur mycket jag vill, det rör bara mig i slutändan, men det här kan jag inte bara ignorera i evighet även om jag definitivt gör mitt bästa. Jag MÅSTE ringa stub och skaffa tjejens nummer och så måste jag prata med pappa om hur jag skall göra. Mattläggare lär ju knappast bli billigt om man säger så...
Men just nu är det bara så jävla mycket, och istället för att gå på högvarv går hjärnan i dvala och vägrar befatta sig med sådana tråkigheter. Mycket smidigt.

Jag bara längtar av hela min själ till efter den 19e. Oavsett om jag då kuggat båda tentorna så är de iallafall över och jag kan börja om på scratch med nya ämnen och då jävlar ska jag komma igång i tid. Är förbannat trött på att alltid ligga efter och sedan få totalångest innan tentan.
This time I'm gonna change.

Over and out


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: