Ute med militären igen

Var på skolan som vanligt (inte vår skola men någon skola) och skulle ut på en utflykt med militären (som vilken dag som helst liksom) och alla brudar och några snubbar samlades ute på gården. Alla började allvarligt rabbla att de hade 900% närvaro på alla lektioner men då valde jag att hålla tyst då jag iallafall skippat två räknestugor den här terminen varav en idag. Man vill ju inte verka dålig.
Det jobbiga var när vi skulle gå iväg och jag var tvungen att släpa på mitt skrivbord. Det gamla brun-vita som står hemma och väger åtskilliga ton. Om det var en vink eller bara för att jävlas vet jag inte, men bära det skulle jag. Lite jobbigt var det när man skulle hoppa jämfota över alla taggtrådstängsel, men jag kan hoppa rätt högt så var lugnt. Vissa fastnade dock. Osis.
Sedan slog vi oss ned och så gav militärsnubben oss ett stort matteproblem att lösa... Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra men skyllde på att jag inte hade block och penna med mig samtidigt som jag försökte kika på de andras svar utan att se ut som att jag gjorde just det. Verkar vara ett tvåsiffrigt tal som börjar på 2 för det hade flest... Lite kämpigt när snubben påpekade att jag satt med blocket i knät men någon penna hade jag iallafall inte! Alla brudar skulle fram och visa sina uträkningar också - jäkla attationswhores - och varför fan var han tvungen att sitta bredvid mig?!
När vi sedan brutit oss in i en gympasal skulle vi ta oss genom en labyrint av belamrade salar och delades in i grupper. Min grupp bestod av mig, Johanna, Sandra och Jenny och vi tog oss lätt fram. Det jäkla skrivbordet var dock lite krångligt att släpa på medan man klättrade genom högar med skräp... Och ingen ville hjälpa mig heller.
Sista rummet var belamrat ända upp till taket förutom i början där man skulle åla under en bjälke och sedan var det till att åla precis under taket. Sandra vägrade pga eventuella spindlar, men resten kom igenom och väl på andra sidan ser vi en halvt gömd dörr som någon plötsligt börjar bulta på. En massa killar utanför som skriker att det är någon därinne och att de måste titta efter, och vi sjunker djupare och djupare ner i skräpet för de får INTE se oss, no matter what liksom. Av någon anledning. Och var är mitt skrivbord?

Vaknade precis när de rycker upp dörren.

Och innan ni säger att man inte skall sova mitt på dagen, speciellt inte när man har en massa plugg att göra så skall jag bara säga att jag håller med, men jag är sjyyyk atm, så då gäller inga regler. Mohahhaa.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: