Inte riktigt som planerat...

Hemma igen... en smula tidigare än planerat... Metallica ställde in konserten. Yepp, ni hörde rätt, Metallica ställde in dagens konsert pga sjukdom så var bara för alla fansen att vända och åka hem igen. Smidigt när man kört ända till Stockholm och taggat för iallafall min första Metallicakonsert. Blev så jäkla förbannad och visste inte vart jag skulle ta vägen. Eller egentligen var jag nog bara grymt besviken - vilket jäkla antiklimax!? - men maskerade det som ilska.

Spenderat hela helgen i Stockholm vilket iof är najjs i sig, men hela syftet med att åka dit var ju för konserten... Visserligen käkat gott, shoppat en del och strosat runt och njutit av staden samt gått på bio, men ÄNDOCK!? Satt och tänkte ut hur jag skulle breda ut mitt missnöje här och krydda texten med alla tänkbara svordomar för att visa hur förbannad jag var, men just nu känner jag mig bara... tom. Så orkar inte riktigt.

Metallica skall dock komma tillbaka i maj som planen ligger nu och då kommer våra biljetter fortfarande gälla, men vem säger att vi kan åka i maj...? Kanske krockar med något annat då? Om inte annat så är det ännu en gång med bensin om vi kör... Pengar går det ju oavsett.
Extra snopet är det eftersom jag köpte mig en t-shirt... Large så lär ju knappt ens kunna ha den, men tänkte "va fan", är ju najjs att ha en trots allt. Så nu kan jag ju visa barnbarnen att jag NÄSTAN var på en Metallicakonsert. Känns grejjt.

Godnatt allihopa. Skola imorn klockan åtta. Looking forward to it. Not.

Puss


Björn

HAHA, snopet var ordet. Fan va illa. men du, kan inte du ta med din dator så jag kan låna den så länge om du inte använder den ändå? när vi ses till begravningen typ. det lät mkt fel men orkar inte skriva om :D hare bra siss

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: