Lördag...

Fullspäckad dag än så länge. Erik VAR putt för att jag lagt mig i soffan fick jag medfara, men det gick som tur var över. Han säger att det är han som skall sova på soffan om någon, gulligt. Han har nu instruerat mig i hur jag skall skaka honom för att han skall vakna och jag säger bara att det är en klar risk för whiplashskador...

Sandra fick med mig ut på en mycket blöt promenad ner till kroppkärr på förmidagen. Jag vill ha vår, och sol och TORRT jäkla underlag och jag vill ha det NU! Omedelbums. Trött på all jävla snö. Skönt att få röra på sig dock och lite frisk luft. Tyckte nog speciellt Sandra som var bakis efter gårdagen, mohahaha.

Hem för ombyte och sedan vidare ner till stan för lite shopping med Stinis. Men först Mcdonkan förstås. ;) Sandra shoppade järnet, klänning och skor och annan skit. Hela veckobudgeten. Jag bara: VECKObudgeten...? Hehe, det är vad jag köper på en månad liksom, och ändå har jag inga pengar kvar. Oförklarligt.

Tanken var annars party ikväll men då Sandra är såpass bakis är det frågan om vad som händer... Har iallafall vart iväg och införskaffat det nödvändigaste för kvällen i form av godis ifall jag nu skulle bli sittandes hemma... :P

Okajj, nu har Sandra visst vaknat och ser ut att bli fest trots allt... Då kanske man borde ta och göra sig iordning då...? Kanske skall testa att vara ute i någorlunda god tid för en gångs skull...? Man säger ju att omväxling förnöjer.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: