Göteborg it is!

Såpp, Göteborg tomorrow it is. ^^ Bokat hotell och kollat upp tåg och bussar samt öppettider på Liseberg. Skall bli så najjs så najjs. Om inget skiter sig vill säga. ;) Och just nu så är jag beredd på det mesta (och värsta).

Tror mina päron är sjuka btw. Pappa kom just och gav mig en femhundring som plåster på såren så att vi skall kunna gå på en engelsk pub i Göteborg (inte riktigt hans fel att det sket sig med resan men han ville inte ta tillbaka den hur mycket jag än försökte tacka nej...?), och sedan gav mamma mig en hundring för att jag payade en pöjk som kom förbi igår med ett par skålar som mamma beställt. Kostade bara 89 spänn så tyckte änna att det kunde ingå i femhundringen men icke. o_O

Well, får la lägga pengarna på några bra julklappar helt enkelt. ;)


helena

Tro´t lr ej, men hem kom jag faktiskt :P Dock 20 min sent, men det anser jag numera är superbra ;)



Ang. juldagen.. varför inte bara samla ihop ett gäng hemma hos ngn? Eller gäng o gäng, men några blir vi väl kanske? :) Det kan nog bli najjs. Känner visserligen till en fest, men den är mer av typen "en kompis kompis kompis kille" så jag har aldrig träffat personen ifråga. så kanske lite dumt att JAG drar med mig massa folk ;)

Cecilia

Haha, 20 minuter räknas knappt, var ju way över förväntan. :P



Haha, problemet blir nog just med "gäng", är inte många som ska/vill/kan hitta på något. :P Är jag och Anna än så länge. ;) Hörde nåt om en fest i Thn, men är osäker på om Anna vill med dit. Kanske om hon bara kan komma hem på natten men tja... Får kika vidare ivf, nåt måste vi ju hitta på. ^^

helena

Du, jag, anna, simon... ida kanske är på? Karin? Jag har inga måsten när det gäller något, behöver inte ens ut på krogen om det är så, så antar att jag e öppen för det mesta :) men vad e d för nåt i thn då? Nackdelen med juldagen e ju att man måste gå ut så förbasket tidigt om man ska ha nån chans att komma in nånstans och om man då dessutom ska ta sig till thn så.. försvinner tiden ganska gött ;)

Cecilia

Karin jobbar i helgen så hon skall inte med, men Ida vet jag inte. Du kanske kan checka med henne? Vet inte vad som händer i Thn faktiskt, Jeten nämnde Brodd (?) och Erik skulle kolla runt. Om man skall ut tidigt så får man la helt enkelt börja tidigare än vanligt. ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: