Måndag. Uff.

Sitter och muttrar lite över pojkvännen som ligger och snarkar högljutt i rummet intill. Han tog tydligen de sista hamburgerbrödena (vem gav honom lov till det, huh?!) så nu sitter jag här med en hamburgare/pannbiff mellan två skivor Pågenlimpa... Not quite the same, I tell ya.

Han håller på och vänder på dygnet nu och sova ikapp i förväg då det tydligen kommer en ny expansion till WoW inatt, och gäller det ju att börja levla direkt, right? Så han kommer sitta inlåst i datarummet nu i typ två dygn, så gott som okontaktbar för att kunna nå level 85 fortast möjligt, tydligen någon intern tävling. Hoppas verkligen inte han fastnar i det träsket igen för då kastar jag fan ut datorhelvetet.

Blir tråkigt att sova själv, men helt ärligt så sover jag så jäääkla mycket bättre när jag inte har en stor klump bredvid mig som ompar omkring, snarkar och viftar med armarna titt som tätt. :P Såvida han inte gör som i natt då han kom in och väckte mig ett antal gånger för att det var något han skulle säga eller bara för att pussas... Vilket ju iof är najjs, men kanske inte när klockan skall ringa två-tre timmar senare... :P

Herregud vilken tråkig hamburgare... Uff.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: