Mattegeni. ^^

Satt och rensade mailen på It's och hittade detta från en av mina mattelärare på basterminen:

Din poäng blev 39 + 6 = 45, så du är med råge godkänd. Dina lösningar var för övrigt mycket lätta att följa och på de uppgifter du hade helt rätt skulle jag nog säga att dina lösningar var bäst (inte minst med tanke på hur väl presenterade de var). Jag ser på mina papper att du har valt att plugga Innovation och Design. Säkert trevligt. Jag vill bara göra dig uppmärksam på att du med lätthet skulle klara en matematiskt tyngre utbildning, t.ex. civilingenjör, om du har funderingar åt det hållet. Självklart bör du dock läsa det du vill i första hand, men om det nu råkar vara så att du tvekat så har du min välsignelse att söka vad du vill (t.ex. matematik...). =)


Bra jobbat.


Hälsning Martin.

 

 

Haha, minns att jag var så jävla stolt över den tentan, och sedan gick nästa åt helvete. Jävla Berit. Har någon slags hatkärlek till matte, kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om'et. Ibland är det jättekul, speciellt när man väl fattar ett problem som man kämpat med länge, men ibland så sitter man där och sliter sitt hår och använder varenda svordom man lärt sig genom åren då talen på pappret vägrar göra som man vill. Men tror det där hänger så mycket på läraren. Hade Martin första halvan av basterminen och fullkomligt älskade honom, han förklarade allt jättebra och tydligt, och sedan fick vi Berit. Kvinnan som pratade om ärtsoppa och medeltidsminiräknare istället för att lära ut något. Där har vi en människa som jag (och resten av klassen också för den delen...) verkligen (VERKLIGEN) inte tålde.

 

Oavsett så blev jag glad av att läsa Martins mail, kul att man lurat i någon att man är smart iallafall. ;) Fast fick ju faktiskt 4a på mattetvåan, något jag är mäkta stolt över. Även om det visst tog tre försök, som min käre pojkvän är så noga med att poängtera varje gång det kommer på tal. ;) Jag räknar inte ens första försöket (har mao gjort tentan fyra gånger) då jag gick dit, satt av 40 minuter och sedan gick hem igen, kunde nada. ;) Föll på mållinjen de andra två gångerna, helvete att missa med 1-2 poäng, lite surt så. :P

 

Kanske egentligen borde visa prov på min duktighet nu när jag sitter här med den jäkla IPU-rapporten. Gud, så tråkigt... Uff.



Simon

Damn, jag önskar nån hade skrivit så till mig!



Jag fick inte ens "med råge godkänd" när jag fick 41 av 40 xD

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: