Minnen.

Sitter och kikar igenom gamla festbilder och saknar det som var. Större gäng med blandat folk och massa roliga fester. Nuförtiden är det rätt dött, på flera fronter. Gängen har glidit isär och består nu av två-tre pers här och var. Som dessutom inte går ihop speciellt bra med de andra fjösgrupperna. E vill knappt festa längre pga träningen (plus att alla polare typ flyttat härifrån...) så kan inte direkt dra hit nåt folk för att röja heller. Jag vill ha tillbaka den gamla tiden.










Ingen som vill slänga ihop en fetingfest i mellandagarna kanske? Nyår är la att hoppas på för mycket, folk skall alltid åt olika jävla håll då, men... inte vet jag, juldagen? Eller en vecka in i januari? Eller när som, jag är inte så knusslig. :P Tror iof att vi egentligen är förbi det där stadiet, men jag vill nog gärna leva i förnekelse iallafall ett tag till, och hoppas att det går att få tillbaka. ;)

Nu är det ivf dags att sova, suttit uppe på tok för länge... :P Så godnatt ^^


Simon

Mellandagarna borde det väl gå, förutsatt att du är i Uddevalla då. Mellan 28 december och 1 januari befinner jag mig dock på annan ort - Rotterdam närmare bestämt ("folk skall alltid åt olika jävla håll då" kunde nog inte varit en bättre beskrivning i det här fallet...) ^^

Karin

Hellre någon vecka i Januari för tror jag det är större chanser att fler kan men inte den 14:e för de är min examensdag.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: