Saker man lär sig på lagret...

Jobbet gick förvånansvärt snabbt idag och bäst var lätt sista timmarna då vi satt och tog av plast från typ en miljon spel (jag vet, det låter inte så där jäkla sköjj, men vänta vänta). Att plocka spel är hyfsat (dödligt) tråkigt och enformigt och man går runt i sin egna lilla bubbla och pratar kanske med någon en gång i timmen, men ibland får man något annat att göra, riva av plast, primärka spel osv och då kan man sitta och lätt tjöta bort ett par timmar. Speciellt om man råkar ha både Martin och Sharouz i gänget. :P Martin startade ett popquiz (hade inget med pop att göra så fråga mig inte varför han tog det namnet...) och första frågan var:

a) Vilken 1700-talskejsare kom på grejen med jämna husnummer på ena sidan gatan och ojämna på andra?

tätt följt av:

b) Vilken anses vara den största evolutionella bedriften/företeelsen?

Andra bidrag till quizzet var:

c) Förr i tiden så trodde man att den mänskliga kropen bestod av fyra vätskor, vilka var dessa?
d) Vad trodde man förr att kvinnors hysteri berodde på?
e) Vad är smältpunkten för aluminium?
f) Varför skall man vara mer rädd för flodhästar än tigrar på nätterna i Afrika?
g) Vilken är den absoluta nollpunkten?
h) Varför anses det vara den absoluta nollpunkten?

Sedan hade vi några, kanske lite mindre vetenskapliga bidrag, som:

i) Varför är negrers fotsulor och handflator vita?

Eller frågor som är helt normala på lagret: Skulle du suga av far din för 200 miljoner? Och vad skulle du INTE göra för 200 miljoner? Vi var hyfsat överrens om att man inte skulle mörda någon i sin familj men bortsett från det så skulle man kunna tänka sig att göra det mesta, eller i alla fall överväga det. :P

Synd att man inte kan sitta med sånt här varje gång man jobbar... ;)

Svaren på frågorna ovan är btw: a) Napoleon, b) tumgreppet, c) gul galla, svart galla, blod och slem (vi missade slem dock, gissade på vatten...), d) Livmodern vandrade runt i kroppen, vilket löstes genom att kvinnan hade sex, e) 660 grader, f) flodhästar är rädda för eld och försöker släcka all eld de ser genom att trampa på den, kanske inte så najjs för de människor som är i närheten. Flodhästen är tydligen också det djur (om man bortser från människan) som dödar flest människor varje år... g) -273,15 grader, h) molekylers och atomers vibrationer har helt avstannat vid den temperaturen i) de stod på alla fyra när Gud spraymålade dem.


Och sist men inte minst:
Erik hälsar till Alex som tydligen hittat hit. :P

Dags att sova nu kanske, heldag med IPU imorgon, yee...hejj...


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: