My night from hell...

Har just tryckt i mig resten av gårdagens bakispizza (är nu man är glad att man är liten i maten) och funderar på fullaste allvar på att gå och lägga mig... Jag? Lägga mig? Klockan nio på kvällen? NIO?! Men efter den jävla natt jag hade nu senast alltså... Aldrig mer säger jag bara. Gick och lade mig vid 00, en bit efter 02 hade jag fortfarande inte somnat utan låg bara och vred mig och vred mig och vred mig. Rätt trevlig sysselsättning sådär på kvällskvisten faktiskt. Sedan måste jag ha somnat för vaknade av att Erik kom in för att lägga sig, men innan han kan göra detta måste hjärtat mitt läsa... Och för att kunna göra det måste han ju ha ljuset tänt. Of course. Underlättade min fortsatta sömn sådär mycket. Och för att ytterliggare spä på det hela drömde jag mardröm efter mardröm vilket resulterat i en svettig Sissi som vaknar i panik. Och, hehe... he... he, som grädde på moset så har älsklingen snarkat som ett jävlaförbannatfucking sågverk hela jäkla natten. Jag har knuffat och puttat och tjatat och petat och slagit och gjort allt i min makt för att få tyst på eländet men icke. Vid åtta när jag borde dragit tills skolan var jag så död till kropp och sinne så det fanns inte. Jag fortsatte sova och kom till skolan vid 10 istället. Alltid något.

Skolan gick ändå över förväntan, hann klart med två övningar i konstruktionen, vilket kändes rätt bra på den tiden. Jobbet gick också prima, nu har My börjat igen så blir lite mer prat mellan varven. ;)

Sitter och väntar på att Jeten skall komma tillbaka med bilnyckeln också... Han lånade bilen förut för att ta sig till nån träning eller vad det var, men i och med att Erik nu sitter och spelar så får jag vara den som öppnar när han kommer tillbaka... När nu det kan vara... Just det, skulle koka ägg till Erik också... *inte glömma inte glömma*

Lite mer anime under tiden kanske...? :P


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: