Resumé över helgens bravader...

Gårkvällen med folket var riktigt riktigt najjs. Förfest hos Backman med mannen himself och hans 7-8 polare, samt Anna, Lovisa, Heddi, My, Mange, Goos och Basse. Glömt någon...? :P Sedan vidare ner till stan för utgång. Fick skjuts av My så var prima. ;) Kom dessutom in gratis på Nöjes då vi hade fribiljetter. :D Dessa gick egentligen ut klockan 23 och då vi var där strax efter var vi lite rädda att inte komma in på dem men bruden i kassan var schysst så var inga problem. ;P Blev några drinkar och en förbannat massa dans på stora dansgolvet. Folk kom och gick men var alltid en klick som stod och dansade för fullt. Fick mig lite oönskad uppmärksamhet från oväntat håll som jag inte visste riktigt vad jag skulle göra åt, men får la skylla på spriten den andre parten hällt i sig...
Drog hemåt vid två, stannade vid Mcdonkan för nattamat och blev upphämtad av älsklingen som även skjutsade hem Heddi, Goos, Backman och hans polare, som btw var typ desperat på Heddi... ;P Inte för att han hade så mycket för det men ändå. Lite synd för han var redigt snygg men jeez, man kanske ska vara lite mogen också...?




Idag har det vart mest slappa som gällt. Blev lång sovmorgon innan vi kom upp och beställde bakispizza. :D Efteråt blev det en tur till Skutberget och en promenad i solskenet med älsklingen. De har plogat en bana runt sjön, eller snarare PÅ sjön, ute på isen, vilket var väldigt najjs. Alldeles förbannat kallt var det dock. Hade nog valt lite fel kläder för en promenix egentligen... ;)




Nu är det sova som gäller. Skola och jobb imorgon. Yiiha. ;P
Puss och godnatt


Karin

Haha ser ut som du fryser en anning...;P

Cecilia

Hehe, nånstans där började det bli lite kallt ja. ;)

Anki

Guu va de såg mysigt ut!!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: