Verkligen total slappardag... helg?

Inte gjort speciellt mycket vettigt idag, eller snarare kanske INGET vettigt. Tog sovmorgon och har efter det spenderat hela dagen i soffan. Lyft rumpan för att gå på toa, laga mat och ta en tur till jouren för att köpa cola, chips och en påse Polly. :P Resterande tid har jag suttit här och läst manga, tittat på OS (inte direkt mitt initiativ kanske...), kollat när Erik spelat TV-spel (spelar just nu Dantes Inferno till Xboxen, rekommenderas, om än inte på lättaste, går på tok för lätt. Enda gången Erik dör är när han råkar hoppa ner någonstans där han inte bör, som typ i flytande guld, magsaft eller lava... :P Har typ inte dött en enda gång när han fightas, inte ens mot bossarna...)
Har dessutom suttit och tittar på Melodifestivalen (hehe, inte direkt Eriks initiativ kanske... ;) ) och älskade Timoteijs låt. Hur skön som helst. Sedan gillade jag la Crucified Barbaras låt, men det är ju ungefär bara för att det är rock... Jag gillar (typ) alltid rocklåtarna som är med, liksom BARA för att det är rock. Tvärtemot Anna så gillar jag att de har en och annan rocklåt med, då jag inte egentligen är så förtjust i resterande genrer. :P Varför jag över huvudtaget tittar på programmet är egentligen ett mysterium. Många många år sedan (om någonsin?) som jag tyckte det var bra. Numera är det mest tradition antar jag.

Just nu sitter Erik och raidar, men även om jag kanske inte är jätteglad i det så gör det inget, han tackade ju ja när han (vi) trodde att jag skulle hem, och då hade det ju inte spelat någon direkt roll. Plus att jag har haft honom för mig själv nu dygnet runt i två dagar så han kanske kan få en liten andningspaus. ;) Dessutom har jag suttit här med Björnbröder och en massa grönsaker och chips och  dipp och godis och cola, så har inte direkt gått någon nöd på mig. ;)

Nu är bara frågan om det är dags att lägga sig eller om man skall läsa lite mer manga tro...?
Val val val...


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: