Som vilken dag som helst...

Familjen har dragit på semester (jag vet, och lämnat mig hemma, elakt inte sant?) så sitter nu ensam i nya huset och lyssnar på hur saker knakar och viner. Är inte rädd alls, skrämmer inte upp mig själv det minsta... o_O'' Gör mitt bärsta för att dränka allt med hårdrock vilket funkar rätt bra hittills. ;)

Helt ok dag på jobbet, stressigt som vanligt men man slipper ju sitta sysslolös iallafall. :) Fick dock en smärre utskällning (igen...) då jag bokade in en familj på ängen utan el och de fick betala 225 kronor för platsen då vi inte hade några platser, vare sig med eller utan el, närmare, något de inte hade blivit informerade om på telefon när de ringde och kollade om vi hade något ledigt. Lite osmidigt av den som svarade i telefon, men folket får gärna låta bli att skälla på mig ändå. Pallar inte riktigt sånt just nu även om humöret är mycket stabilare än tidigare.

Är typ minst en sådan person varje dag, och varje gång man får någon som skäller på en eller talar om hur inkompetent man är, eller hur dålig servicen är, eller hur dyra saker är (hur är det på något sätt mitt fel?!) så sjunker hjärtat ner i skosulorna och man vill bara gömma sig inne på kontoret, men icke, man skall likförbannat le glatt åt nästa gäst som står i kön. Vilket brukar funka bra, men man har ju bättre och sämre dagar.

Fick lite panik när en av gästerna kom upp och sa att granadan stod med lyset på nere på parkeringen också... Han sa att de hade startkablar om bilen inte skulle starta när jag skulle hem, vilket ju var snällt men ändå. Fattade inte varför lyset skulle stå på då jag inte vart och pillat på några knappar eller spakar..?! Fick skyndat ner till bilen medan jag ringde till pappa och efter att ha tjötat med honom en bra stund och pillat på alla möjliga spakar vid ratten för att få ljuset att slockna (förgäves) så insåg vi till sist att det lyste pga att jag hade lagt i blinkersen när jag svängde in på parkeringen och att den spaken fortfarande var nedtryckt... Lamporna blinkade dock inte utan var parkeringsljuset som var på... på bara en lampa fram och en lampa bak... o_O Pappa fattade inte varför men sa att saker ju kunde hänga sig ibland då det är en gammal bil... xD Precs vad jag vill höra när jag är ensam med skiten i över två veckor. :P Det hade dock knappt dragit något batteri alls, så var inga problem att starta och köra hem, thank god.

Sitter nu och överväger om jag borde sova eller om man kanske ska sitta här någon timme till...? ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: