Mer rock åt folket! Och mindre plugg...

Insåg just (ja, jag är seg) att Radio Bandit har webradio så att jag faktiskt kan lyssna på dem även här uppe! Inte riktigt samma sak att sätta på datorn som att vri på radion i köket men det får duga. Det och P3 Rockster gör min kväll perfekt. Kommer det en dålig låt på ena så byter jag bara till den andra. ;)

Har inte kommit speciellt långt på engelskauppgiften (har skrivit mitt namn och en rubrik...) men får skylla på att jag verkligen inte vet vad jag skall skriva... Uppsatsen skall heta och handla om "Why things break".   ... eh...? Av alla ämnen man kan hitta på liksom... Nu är det visserligen bara en sida vi skall skriva men den skall ju vara på engelska och det skall väl gärna finnas någon som iallafall kan liknas vid en tanke bakom... I'm lost.

Borde även pluggat tillverkningsteknik men har haft fullt upp med att äta, skicka bilder till Anna (jag vill uuutomlands!) och diskutera musik med Backman. ;) Gäller att prioritera eller hur? ;) Går ju att plugga imorn tex.. ;)

Funderar på om man borde sova lite nu... Har en presentation imorn om min ljusstake, men lär la mest bli att spontanprata och visa skiss osv. Orkar inte riktigt engagera mig mer än så. Slår dock vad om att vissa *host fröken M host* kommer ha en power point-presentation och skit även om lärarn sagt att det är en liten, enkel redovisning... Fanns ju de *host fröken M host* som bad om ritningspapper och som tänkte cadda sin modell även fast han sade att vi bara skulle göra en enkel skiss, så vi andra lär hamna i skuggen oavsett. Varför ens anstränga sig då? Men som Backman sa, han tror att lärarn är en sån som uppskattar de som INTE slickar röv bättre än de som gör det, så vi får la hoppas på det, för jag är inte så skillad på att slicka röv. ;)

Nej, sova var det... Kanske ska läsa på lite om gjutning i sängen...? Hehe, vill gapskratta där men tror att det kommer bli så... Haha, fan. Well, godnatt på er.


¤¤¤

(Haha, ni anar btw inte hur ful jag är just nu, har flätat hela håret så sitter här med en 7-8 flätor som står åt alla håll då jag tänkte försöka se om jag kan fixa lite lockigt hår tills imorn. Gissningsvis kommer jag se ut som ett troll som vanligt men skam den som ger sig. ;P Blir att tvätta håret igen imorn om så är fallet, men än finns hoppet att det funkar. ;P Och nej, ni får inte se någon bild, är nästan så jag får be Erik blunda när han går och lägger sig. ;P )


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: