Grattis mamma!

Tänkte gå och lägga mig nu, har magknip så jag tror jag dör, men ville bara kika in och visa att jag lever. :P Blev en sen kväll igår när jag skulle få ihop ett arbete att skicka in, och då hjärnan slutade fungera vid 22-tiden så var det en smula jobbigt att få ihop något vettigt alls, för att inte tala om att ens förstå texten jag läste. Det kan ju iof bero på att snubben valde att slänga sig med vartenda fint och komplicerat ord han kunde vilket gjorde texten mycket lättläst. Inte. Men klar blev jag och betyget blev bra så får vara nöjd ändå.

Seminarie idag innan jag, Anna och Lovisa drog hem till My (utanför Deje!) för Mary Kay-träff. Var en mycket trevlig och rolig tjej som höll i det och slutade med att jag köpte med mig varor för... håll i er... 1300 spänn... o_O Hur är det ens möjligt? Blev en foundation, ett mineralpuder och en serie med ansiktstvätt/skrubb och återfuktning. Jag som alltid använder tvål och vatten liksom... Men fejjset kändes så grymt mjukt och lent och rent så kunde inte låta bli. Och foundation hade jag ändå tänkt köpa, och pudret... tja... det var bara helgrymt. :P Jag kan knappt se att jag lagt på något smink alls just nu och ändå ser allt helt slätt och fint ut. ^^ Iof var brudarna avundsjuka på min hy rent allmänt då jag inte har några problem trots att jag aldrig använder produkter, men har man bra gener så har man liksom. ;P Delade upp betalningen iallafall, så blir hälften nu och hälften efter löning, så jag försöker lura mig själv att det inte alls var så dyrt. ;) My sa iaf att produkterna räcker minst ett halvår och utslaget på de månaderna så blir det la inte så mycket... antar jag... :P

Blev en runda frisbeegolf med Sandra precis när jag kom hem och guess what!? Jag slog mitt rekord! :D jag är nu nere i +3. ^^ Att Sandra klådde mig som vanligt och att även hon slog sitt rekord och nu ligger på -3 talar vi tyst om. ;)

Fick även ringt och grattat min kära mamsing som fyller 49 år idag! Grattis mamma, love ya!




Nej, nu måste jag verkligen sova, min mage håller verkligen på att ta död på mig. Man skriver ändå inte speciellt bra när man sitter dubbelvikt har jag märkt så är lika bra att lägga ned liksom. ;)

Puss och godnatt


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: