Kändis. ;)

Gick förbi Teknikillustratörs monter på Hotspot-dagen och blev tillfrågad att svara på en fråga, samt vad jag trodde var titta på en film. Vad bruden egentligen menade var dock att hon skulle spela in mig medan jag svarade på frågan och sedan lägga ut det på deras facebook hemsida... o_O Haha, jävla röta att jag hade koll på frågan eftersom vi läst på om den utbildningen tidigare annars hade jag la sett ut som ett fån. :P

HÄR är länken till sidan om ni känner för att skratta åt mig, möjligt att ni behöver gilla sidan för att se filmerna, lite osäker där. Går ju att "ogilla" den efteråt om ni vill. ;P Är gött schleten efter en hel dag i skolan och efter att ha traskat runt bland en miljon folk, min röst låter som jag vet inte vad och jag flinar som en besatt men hey, jag svarade i alla fall rätt på frågan.... ;)


helena

Haha, vad gulligt! ;D Men du hade ju koll på frågan och såg helt normal ut i mina ögon, så du har nog inget att skämmas för ;)Haha, västa skolboksciteringen dessutom?! :)

Jag därmeot hade inte haft nån aning x_x Fast de frågade ju iofs inte vad en teknikillustratör ÄR för något, utan vad det är för MIG, haha, så jag hade ju kunnat babbla på kanske, lr kanske inte :P

Cecilia

Hahaha, nu blev jag nästan lite ledsen, normal..? Haha, är det så jag brukar se ut och låta asså..? :P Och som sagt så hade jag ju tänkt gå den utbildningen (not anymore though) så hade läst in mig tidigare samt gått på en informationsträff om den. ;) Jäkla röta. :P Efteråt så konstaterade hon lite förvånat att jag ju hade helt rätt, och jag bara "mohahaha, I KNOOOOW!" :D Typ iaf. ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: