My day...

Helt slut till både kropp och... själ låter alldeles för djupt och allvarligt, men... sinne? Gått och dragit på mig en förkylning, börjar bli svårt att fortsätta hävda att det är allergi när vädret är piss och jag fortfarande nyser som en galning. Men det är ju tur att det inte blir för tyst på jobbet liksom. ;) Är dessutom rätt osmidigt, blir görvarm när jag bär lådor och traskar upp och ner för stegar så jobbar oftast i linne men kanske inte egentligen är det smartaste när man är förkyld... :P Är dessutom lite schleten efter helgen, men där får jag la skylla mig själv. ;)

Hade en lång diskussion kring Ullared-trippen, men nu verkar det mesta vara hyfsat bestämt. Eh, not. Men vi är en bit på väg i alla fall. ;) Dock blev vissa deltagare buttra i slutet så de drog från diskussionen. Rätt moget tycker jag men väljer att försöka ignorera dem. Tar för mycket energi att bry sig om jobbiga människor.

Laddade btw hem en app med en stegmätare till mobilen idag. Tänkte det kunde vara kul att se hur mycket jag traskar på en dag. Laddade hem den vid 11 och vid 17 hade jag gått lite över 9000 steg så helt ok. Nu går den dock inte att stänga av... o_O Jag vet inte om den räknar totalt antal steg på en dag eller om den slutar när man uppnått sitt mål (för närvarande 10 000 steg per dag) eller... tja... Den borde ha en off-knapp men jag kan då inte hitta den... För att den skall funka så gör den även att mobilen hoppar ur viloläge hela tiden vilket gör att den ligger och blinkar här bredvid mig. Hyfsat irriterande. Kanske får hitta en annan version...

Nu skall jag dock blåsa håret och sedan krypa till kojs, jag är mucho tired... Oyasuminasai

Old pic.



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: