Home, sweet home.

Blev välkomnad hem till Utby med orden: "Cecilia? Mamma har blivit magsjuk så du får vara lite försiktig" Ok pappa, hej på dig med. Jävla tajming jag har känner jag. Så mamma gömde sig i sovrummet hela kvällen medan jag och syrran fick ta hand om käket. Blev fajitasrullar framför filmen True Grit. Klart värd att se för er som så önskar. Lite snopet slut kanske, men absolut inte dåligt. Väldigt skön film i övrigt, härliga karaktärer.

Imorgon lutar det åt Göteborg med syrran och sedan Melodifestivalen med bästa Anna på kvällen. Pappa vill dock ha hjälp med att klippa hagtornshäck (värsta taggarna ni kan tänka er, gör så förbannat ont att sticka/riva sig på...) och sätta upp vad-det-nu-var-för-något. Göteborg lockar la lite mer kanske. ;) Tänkte ta och tvätta bilen och fylla på kylarvätska innan jag åker hem dock så kanske kan hjälpa till med lite skit här hemma på söndag istället...? Ta allt på en gång liksom. ;)

Fick btw med mig tre kassar med kläder hem. Syrran får gå igenom och se om det är något hon vill ha (vet att hon kommer sno en av klänningarna då hon tjötat om den i en evighet, jag har inte använt den på jag vet inte hur länge så hon kan lika gärna få den) och sedan skickar jag iväg resten. Jävla massa skit som jag samlat på mig. Fördelen med att rensa garderoben (bortsett från att man får mer plats) är ju dock att man hittar en hel del bra saker som man glömt att man hade också. :P Jag har flera stycken snygga jeans, några jävligt snygga till och med. Plus en hel drös t-shirtar som jag förträngt att jag hade. Alltid najjs. ^^


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: