Anna - 25!

Eller tja, 25 blev hon ju för ett tag sedan, men blev inget firande förrän nu i helgen. :P Skulle åka hem tidigt på lördagen men så blev det ju inte riktigt nej... :P Lade mig vid halv 5 på fredagen och låg och tjötade med Erik i en timme så släckte inte ljuset förrän halv 6... Och då var jag sådär pigg på att gå upp när klockan ringde nästa morgon... :P Plus att jag skulle duscha, diska, käka och packa. Så var hemma vid 6 på kvällen istället för på förmiddagen som jag tänkte... ;)

Fick en snabb klippning av syrran innan det var dags för klädbyte och smink. Syrran frågade om hon fick locka mitt hår och hell yeah! :D Tog ett jäkla tag dock för mitt hår var visst inte så suget på att samarbeta så lockarna stod åt alla håll men till sist blev det sketsnyggt. ;) Definitivt något jag kan tänka mig igen. :P Skall jag göra det på egen hand så lär jag nog se ut som ett troll dock så kanske överlåter det åt någon annan... ;)

Kvällen började med Gäster med gester, fortsatte med musik och dricka och avslutades på Mortens då Harrys verkade helt öde. Desto mer folk på Mortens dock, nästan så det blev för mycket. Massa småglin överallt, men blev en god drink (utan sparkles dock, illa illa) och en massa dans. Riktigt skön kväll all in all.

Snor Annas bilder hej vilt, mina (mycket få) var inget att hänga i granen direkt. Mobilkameran funkar prima så länge det är ljust och allt är stilla men annars... njae. Får bli riktiga kameran nästa gång. ^^











Borde nog gå och lägga mig snart men har fastnat vid en väldigt mysig manga så blir svårt... Har kvällskurs imorgon vid 18 men inget innan dess så teoretiskt sett så kan jag sitta uppe praktiskt taget hur länge som helst idag... ;) Toodles


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: