Bildkavalkad...

Insåg att det nu gått nästan en vecka sedan Uddevalla-trippen, så börjar kanske bli dags att skriva ett inlägg. Fortfarande inte fått några bilder från Anna så ni får nöja er med mina helt enkelt. Bummer huh? ;)

Träffade i alla fall Anna-babe och Minnisen i lördags, korkade upp skumpan och glodde på Melodifestivalen (som btw sög apballe) Är första gången jag förfestar på skumpa men hade en flaska hemma som jag fick på vår 75-årsfest i somras och har inte känt för att öppna den tidigare men den måste ju drickas upp någon gång, right? ;) Riktigt god var den också så får kika efter den nästa gång det är dags för bubbel... Vilket väl antagligen är nästa nyår men ändå. ;)

Drog till Mortens aningen senare än planerat, men lätt värt en hundring i entrén för att kunna komma in och schejjka loss en timme. Drack en aningen stor, och aningen stark mintushot innan dansgolvet kallade. Drog hem med 2-bussen, svettig och glad efter en prima kväll i bra sällskap.



Yepp, glaset är talligt. Borde kanske tagit ett kort innan jag var där och pillade med mina feta fingrar, men njae. Plus att detta nog är påfyllning nummer... tre? Så inga gnistrande skumpaglas här inte. Inte för att Minna klagar men ändå.


Synd att jag skall ta blixten på vartenda jäkla kort. Som om jag inte är blekast ändå liksom... :P



Hehe, testade även på high speed-korttagningen på kameran... Höhöhö...





Anna missuppfattade dock hela grejen med snabba kort så var ju tvungen att försöka igen. ;)





But she got a hang of it eventually... ;) Hihi, love mah bejjb.





Och precis som Anna skrev i sin blogg så är det inga Hitler-mustacher som imiteras, vi är helt enkelt bara snuviga. ;)

Börjar bli lagom sent och sängen kallar, men då jag gissar att ni nu fått ert dagliga behov av Sissi tillfredsställt så kan jag nog lugnt lunka mot sovrummet med gott samvete. Toodles!


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: