Korpiklaani...

Sitter i soffan och jäser efter en megaportion av Eriks typ-biffstroganoff. Helt ok och fullt ätbart men hamnar nog inte på min topp tio om man säger så. Men i och med att vi haft köttet i frysen sedan en evighet tillbaks så var det änna dags att göra något med det. Och som sagt, det var ätbart och jag är mätt (på gränsen till att magsäcken spricker as a matter of fact...) så varför klaga. ;)

Är redigt sugen på party just nu. Vill göra mig iordning, dricka goda drinkar, träffa najjs folk, lyssna på bra musik och dansa tills svetten lackar. En redig fest med tillhörande najjs utgång. Var ett tag sedan nu känner jag. Samtidigt gör mens- och huvudvärk att suget att bara stanna hemma och krypa ner under täcket i soffan klingar rätt starkt det med... För att inte tala om att jag har en megagodispåse som ju måste förtäras innan den blir dålig. ;)

Funderar på att dra hemåt nästa helg, tänkte passa på att träffa Anna-babe och kanske svänga mina lurviga då. Om hon kan och vill träffa mig that is. ;) Tills dess får jag la njuta av lite bra msik helt enkelt. ;) Korpiklaani med låten Vodka. :P



Vodka, you're feeling stronger.
Vodka, no more feeling bad.
Vodka, your eyes are shining.
Vodka, you're the real man.
Vodka, wipes away your tears.
Vodka, removes your fears.
Vodka, everyone is gorgeous.
Vodka, yeah vodka!

Drinking is good for you,
soon you are unconstrained.
Drinking is good for you,
here comes the womanizer.
Drinking is good for you,
not anymore lonesome.
Drinking is good for you,
and you will feel awesome!


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: