Blandat chit-chat...

Undrar vad jag egentligen gör på dagarna. Har all tid i världen att städa och fixa (vilket verkligen, VERKLIGEN behövs) då jag knappt jobbar något alls längre, men ändå så blir inget gjort. Imorgon står handling och Arbetsförmedlingen på schemat. Får la ta tag i skiten och fixa så jag i alla fall får basbloppet från ALFA-kassan. Måste dock ta kontakt med mina gamla jobb igen för att kunna få arbetsgivarintyg... Uff. Sådär sugen.

Tror jag lyckats dra på mig halsbränna också. Känns jävligt obehagligt i hals och bröst. Mest i halsgropen... Hittade inte Eriks tuggtabletter mot halsbränna så försöker dämpa det värsta med yoghurt. Går la sådär kanske.

Har en intervju på Cloetta på fredag och jag är dödligt nervös. Vill verkligen ha det jobbet. Inte bara för att jag verkligen behöver ett jobb, utan för att jag VILL ha det HÄR jobbet. Låter hur kul som helst. Och jag menar, kom igen, designa förpackning för godis, låter la som ett perfekt Sissi-jobb? ;) Kvinnan som hade första telefonintervjun med mig lät i alla fall trevlig så vi håller tummarna. De ringde alltså och bad om en kortare intervju via telefon. Medan jag var på jobbet. Helt oförberedd. Hej nollställd hjärna. Men i och med att de fortfarande vill träffa mig in person så gjorde jag förhoppningsvis inte bort mig helt. Eller så hade de helt enkelt inga andra kandidater, vad vet jag? ;) Ni får gärna hålla tummarna för mig i vilket fall, några extra tummar skadar aldrig.



Apropå något helt annat... Jag verkligen älskar häng- och baggybyxor och pappas gamla jeans är favoritplagget just nu, men ens ben ser ju fan ut att vara två decimeter långa...? Ihop med en lång t-shirt eller en lång hoodtröja så ser man ju helt jäkla missbildad ut...? Snyggt missbildad visserligen, men ändock. ;)

Och apropå kläder så kommer jag behöva utöka min garderob rätt bra om jag skulle få ett kontorsjobb. Såvida de inte har väldigt fri syn på vad som är passande klädsel på jobbet. :P För nog för att jag trivs i mina trasiga jeans och bandtröjor men det är knappast vad jag skulle välja att ha på mig på min arbetsplats. ;)


helena

Ska hålla tummarna!! Kommer gå super :) Är arbetsintervjun i Linköping lr vart var jobbet nu igen? Kram

Cecilia

Thanks! ^^ Och yepp, är i Ljungsbro, så strax norr om Linköping. Tre timmar enkel bilresa, wihoo. ;)

helena

Damn, 6 h på en o samma dag alltså?? :O

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: