Yada yada...

Kunde inte somna igår (konstigt när man totalt vänt på dygnet...) så var dödligt trött när klockan ringde imorse. Hjälpte ju inte direkt att Erik hade samma problem trots att han lade sig några timmar efter mig. Så efter en tids pillande på mobilen gick han upp för att återkomma vid 7-snåret på morgonen. Varför jag naturligtvis vaknade varje gång han rumsterade runt. Minns inte ens att jag snoozade imorse utan vaknade i panik vid 8 och trodde att jag försovit mig. Var dock inga problem att hinna, duschade igår kväll så var bara att byta om, göra sig i ordning och käka lite snabbt innan man begav sig. Gäspade mig igenom hela dagen på jobbet dock.

Suttit och dragit av prislappar från returspel under större delen av dagen, vilket märks på mina fingrar. Efter x antal timmar när man råkar köra in etikettkanten under pekfingersnageln så har jag nu skurit upp huden lite härligt sådär. Testade köra med andra fingrar men går så mycket snabbare med pekfingert... Såg dessutom att jag fått två små blåsor på samma fingertopp. Plus att jag skurit mig rätt bra på vänster underarm. På en låda gissningsvis, men minns inte när det hände, kände bara att det plötsligt sved en väldans på armen. Suck. Klumpig är mitt mellannamn. Har alltid en massa skärsår och blåmärken efter jobbet. Slår och stöter i det mesta, allt från stegar till balkar till lådor. Förundrad över att jag inte trillat ner från en stege än.

Kul när man pratar med heltidarna och de är avis för att man går hem 3 medan de jobbar till 6, men de verkar inte tänka på att jag tjänar en spottstyver medan de har en vettig lön. Jag hade väldigt gärna jobbat heltid fem dagar i veckan istället för de få timmar jag jobbar nu...

Apropå jobb så fick jag hemskickat ett brev från Cloetta där de frågar om jag vill jobba som förpackningsutvecklare hos dem. Tydligen skickar de ut det till alla som tagit examen från innovation- och designingenjörsprogrammet de senaste två åren. Kan väl ändå inte vara speciellt lönsamt för dem eller...? Inte för att vi är så särdeles många men om alla skall få ett brev så blir det ändå några kronor. Jobbet i sig låter i alla fall jättekul så tänkte ta och söka det men det ligger i Ljungsbro (typ vid Linköping) så är ju helt åt fel håll gentemot vad vi tänkt oss... Men kanske kan bli särbos i något år (finns inga byggjobb i den trakten ute atm i alla fall) innan vi hittar något som passar oss båda... Vill verkligen inte bli särbo, har helt vant mig vid att bo ihop med babe, men det här låter väldigt mycket roligare än de flesta andra jobb jag hittat så kanske kan vara värt det...? Och om jag blir ensam så får jag la flörta till mig Anna så hon flyttar till mig...? Du gillar ju Linköping eller hur, Anna...? ;)

Och om vi fortsätter på temat jobb så skall syrran på intervju på Cervera imorgon så håller tummarna för henne. Vem skulle inte vilja anställa den här sötnosen menar jag!? Dessutom är hon grymt bra på att packa in paket. Höhö, not. ;)



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: