Nyår 2011-2012

Blev precis lika mycket tjafs och virrande kring nyårsfirandet som vanligt och alla planer sket sig, som vanligt. Så valde att dra upp till Karlstad på lördagen istället för söndag och kvällen spenderades ihop med Erik, Helena och Patrik. Ingen grym, megastor fest med en miljon folk som jag naivt drömmer om varje år men likväl en tokskön kväll i goda vänners lag. Vi spelade massa spel, fick tokspö av killarna, kollade på fyrverkerier medan vi frös fötterna av oss ute på balkongen och skålade in det nya året vid tolvslaget. Hur skön kväll som helst. Helena och jag verkar dock inte vara en vinnande kombo när det kommer till spel men revansch utlovas inom en förhoppningsvis snar framtid. ;)

Väldigt lite pics togs (om man bortser från en miljon bilder på en svart himmel medan man förgäves försöker fånga fyrverkerierna på bild...) men här har ni ett urval: (Och jag vill ha dina bilder Helena så se till att få ut arslet på msn någon dag!)





Två ytterst glada partyprissar... :P


Hehe, märks att kortet togs vid tresnåret på natten, ser hyfsat schleten ut... :P Och hello blank panna... :O

Babe ville att jag skulle ta en bild som visade hur trött han var men då första bilden fick responsen "Men nej, jag tittar ju!?" fick det tas en till som gjorde honom mer rättvisa... ;)

Dagen efter var mindre kul. Kände mig redigt jävla bakis. Vilket kändes rätt underligt då jag typ aldrig blir bakis och jag dessutom den här gången endast hällt i mig en tre cider, en liten grogg, två shotar och lite fejk-skumpa... Utspritt på ett flertal timmar... Well, pizza, massa cola och sömn löste det mesta. ;)


Helena

Jättenajjs kväll! :) Du ska snart få mina bilder!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: