Loppisfynd... ^^

Ovanligt produktiv söndag för vår del. Kom visserligen upp senare än planerat men efter frukost så drog vi iväg mot gamla I2 och den bakluckeloppis som tydligen är där varje söndag hela sommaren. Mycket skit som vanligt, och 90% är ju gamla glas, skålar och porslinsfigurer men ibland kan man ju ha tur. Tror de som har ungar kan hitta en hel del, fanns massa barnkläder och leksaker som faktiskt var i riktigt bra skick. Mycket undrar man ju om de faktiskt får sålt dock. Som gamla VHS-filmer eller kassettband...? Eller buckliga kastruller och trasiga elektronikprylar? Hittade ett salt och pepparkars-par som jag blev lite kär i (10 spänn, yihaa) så de fick följa med hem:
 
 
Sedan hittade jag till min stora lycka ett stånd som bland annat sålde Lasse Åberg-tavlor! :D Älskar verkligen (majoriteten av) Lasse Åbergs tavlor och har en stor signerad hemma, den med katten och musen. Erik har några små sedan tidigare och så fick vi en stor av Gert och Pia, så min plan är att (någon gång) göra en Lasse Åberg-vägg hemma. Det är ett helvete att sätta upp något på väggarna i lägenheten på grund av betongen, men någon gång när man skaffar hus kanske...? ;) Blev i alla fall tre små tavlor med guldramar, 30 kronor styck. Erik är ytterst tveksam till ramarna men vi får la se hur vi gör. Kanske kan bli snyggt med lite blandade ramar, men annars byter vi la bara ut dem mot enkla svarta... ^^
 
 
Efteråt drog vi vidare mot Loppis/Antikladan bortanför Bergvik i hopp om att hitta lite mer roligt, men där fanns det inte speciellt mycket att hänga i granen. Fanns några riktigt fina serviser, men det är jag inte i något direkt behov av så det fick vara. Fanns även en del fina gamla plåtaskar och trälådor, men var skall man göra av dem liksom? Erik hittade några gamla Clint Eastwood-filmer så han köpte två av dem för 20 spänn styck och tänkte att han gjort en bra affär. Kul då att vi sedan såg att de sålde exakt de filmerna på Maxi för 19,90... Samma fodral och allt. Rätt dålig stil ändå.
 
Just nu är jag annars sugen på att gå på marknad... Kolla stånd, köpa marknadsgodis och bara traska runt och ha det gött... Undrar om den finns någon marknad här i närheten...? Är shoppingsugen men har ingen lust att gå i affärer. Och billigt är ju alltid najjs så loppis is the shit... ;) Erik traskade så snällt med idag så kan säkert dra med honom på fler meningslösa utflykter. ;)
 
Imorn är det jobb igen, can't wait can't wait. Längtar verkligen efter semester just nu... :P


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: