Monday but still a good day...

Haft en skön dag idag igen. Kan gärna få fortsätta såhär känner jag. Vaknde (relativt, vi ska inte överdriva...) pigg och alert och efter en (lite väl lång...) dusch var det dags för jobbet. Mina arbetsuppgifter är inte speciellt roliga (om än inte speciellt tråkiga heller) och det mesta som kan skita sig gör det, men jag trivs faktiskt väldigt bra. Nästan så jag kan ha överseende med den dåliga lönen och att jag inte ens har ett eget skrivbord... ;)

Brorsan ringde btw härom dagen för att checka lite kring mammas present. I och med att hon fortfarande inte vet när hon kan åka till Stockholm, och det oavsett inte finns några biljetter ute än, så ligger planerna på is tills vidare men får la kika in emellanåt så jag inte helt glömmer bort det... Anyhow, min käre lille bror bara skrattade åt mig när han hörde vad jag tjänade. Vilket jag fullt kan förstå. Den här månaden får han tydligen ut (UT?!) 27 000. Och nästa månad kommer han hamna en bra bit över 30. Jag får 12. Visserligen för tre veckors arbete (började ju 10e april), men ändå. Hade jag jobbat hela april så hade jag fått ut runt en 16 000. Och jag är utbildad ingenjör medan han är telefonförsäljare. Visserligen en jävligt bra telefonförsäljare men en telefonförsäljare none the less. Men ja ä int bitter. ;)

I och med att vädret varit på topp idag så blev det glass och promenad ute på Skutberget ihop med älskling efter jobbet. Hur gött som helst. Nästan så det blev för varmt men är ju synd och klaga... ;P Blev handling på vägen hem och medan min hamburgare låg på stekning (mumma!) så skalade jag runt en miljon potatisar så jag kan göra storkok på potatismos och ungstekt falukorv. ^^

Gillar verkligen lunket just nu. Var en skön kväll i fredags, i lördags var det grillning och fest hemma hos Sandra och Anton (mycket trevlig kväll och kul att träffa det gamla folket igen även om utgången blev sådär... eller snarare icke existerande pga allt jäkla folk...) och igår var det bakishäng i soffan ihop med babe. Hade trott att Jeten skulle hänka på då han sov hos oss av diverse dunkla anledningar, men han fann tydligen för gott att smyga ut någon gång på morgonen innan jag och Erik vaknade. :P Well, lika så bra, då kunde jag traska runt och se precis så schleten ut som jag kände mig. ;)

Men nu tänkte jag nog roa mig med att mumsa i mig resterna av helgens godispåse medan jag desperat försöker hitta inspiration till den eurovision-utstyrsel som jag skall ha på lördag hemma hos Anna. Tips mottages tacksamt. ;)

Inte schlager, men väl en mysig låt. Hörde den precis på radion. Inte riktigt min genre, men... mysig. ^^ Synd att sångaren ser ut att vara 12 dock, men alla band behöver la inte ha en hunk bakom micken heller I guess... ;)



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: