Not as planned...

Blev inget kort på Friskis idag ändå. Men tränade gjorde jag i alla fall. ;) Skulle köpa ett kort men hon i kassan tyckte att jag skulle testa en gång gratis först, så why not liksom. Var lite mer folk än vad jag hade hoppats på i gymmet så blev en halvtimme på crosstrainern plus tio minuters löpning på bandet uppe på konditions/uppvärmingsvåningen. Plus en kvarts promenad dit och en kvart tillbaka. Lät bilen stå på parkeringen vid jobbet och traskade till Friskis i den sköna solen. Kände smidigare än att köra bort och försöka hitta parkeringsplats i närheten. Jag kanske ändrar mig om det spöregnar dock... ;)

Solen kommer väldigt lägligt just nu. Har börjat få en massa finnar igen (måste verkligen se till att byta tillbaka till mina gamla p-piller...) men får jag bara solat lite så brukar det bli bättre. Så får nog bli en långlunch ute i solen imorgon... ;) Dessutom så måste jag boka tid för att byta p-piller, och den senaste bokningsbara tiden som finns är 15.30. Vilket är rätt smidigt när jag slutar 5... Kan ju jobba in några flextimmar så jag kan sluta tidigare, men flextiden gäller bara efter 15 så blir la att skynda. I och för sig så får jag säkert ledigt om jag frågar, men känns hyfsat ovärt att be om ledigt för att jag vill byta p-piller. Speciellt när det tar fem minuter för dem att checka att jag inte är gravt överviktig och att mitt blodtryck är prima. Lika värt varje gång man går dit.

Mitt jäkla vätskeklunkande igår fick mig btw att vara stammis på toaletten idag. Sprang fanemig i skytteltrafik mellan skrivbordet och toan. Plus en vända på gymmet. Plus x antal vändor sedan jag kom hem. Och det säger jag medan jag halsar i mig ett stort glas juice... Men är man törstig så är man. ;)

Suttit och halvglott på första semifinalen i Eurovision song contest ikväll och det fanns verkligen inte en enda låt jag fastnade för. Vissa var mer lättlyssnade än andra (tror Finland och Danmark ligger i topp där någonstans) men det mesta var ren skit. Får hoppas att resten av låtarna håller bättre standard. Annars blir det en rätt seg tävling på lördag...

Nu tänkte jag nog smyga in i sovrummet och kravla ner bredvid karln min som sover sedan några timmar. Han har spelat så mycket Diablo III det senaste att han helt vänt på dygnet så han valde att dygna nu måndag till tisdag. Så får la se om han kommer upp i vettig tid imorgon. :P Well, toodles. ^^



Desperately need some sunlight...


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: