Onsdag...

Drömde mardrömmar inatt igen, men i övrigt så sov jag mycket bättre. Vaknade bara några gånger. :P Gick och lade mig redan halv 11 vilket nog är rekord för min del den senaste tiden. Tänkte försöka mig på 10 ikväll men vi får se. Gissningsvis så fastnar jag vid något som vanligt.
 
Tog en tur till Bergvik efter jobbet med förhoppningen att komma hem med en snygg klänning eller topp, men gick totalt bet. Hittade INGENTING jag ville ha. Gick till och med in på de dyrare avdelningarna och tänkte att hittar jag bara något så får det (typ...) kosta vad det kosta vill, men nope. Provade några toppar men är så jäkla konstiga former just nu... Nog för att jag kanske inte vill ha något korvskinn i och med att jag inte tränat på (host) 1½ år, men tält var kanske inte heller vad jag var ute efter... Och inte genomskinligt heller för den delen. Är defintivt inte såpass bekväm med mig kropp att jag tänker visa mig offentligt i en see-through topp... Får bli en tur till stan imorgon efter jobbet så får vi se om det har ett bättre utbud där. Annars får det bli något gammalt till lördagens bravader.
 
En positiv sak är dock att Erik monterat ihop byrån under dagen så den stod färdig när jag kom hem. ^^ Nu skall jag bara röja i sovrummet också... uff. En annan positiv sak är att jag kom på att vi har muffins i frysen! Så har mumsat i mig tre stycken på typ fem minuter nu... Fast... om det var så positivt vet jag väl egentligen inte, men det var rätt trevligt just då. ;)
 
Det nya tillskottet:
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: