Pics från Turkietresan...

Har äntligen orkat gå igenom bilderna från Turkiet, för även om det inte blev så många (för att vara mig) så var det ändå en del att ändra skärpa och ton på. Många typ likadana bilder då vi låg på så gott som samma plats på stranden varje dag men i vilket fall. Här kommer ett urplock från min och Sandras resa till Torba samt några pics från turerna till Bodrum.
 
 
Torba var en mysig ort även om det var på tok för litet för min del. Det fanns inget att se och inget att göra, och ville man åka på någon utflykt så innebar det många timmar i bussen så kändes inte aktuellt. Det var tur att det blev några kvällar i Bodrum (närliggande stad), annars hade jag nog fått total abstinens. För även om jag gillar att ligga på stranden och steka så gillar jag även att faktiskt göra något. :P Men då vi endast var iväg en vecka så funkade det att ligga på stranden på dagarna och gå ut och käka på kvällarna.
 
Rosbilderna är från en väldigt speciell kväll i Bodrum där Sandra charmade ägaren till en krog vi hamnade på. Hur kul kväll som helst. :D Och den sista bilden är på en troligen godaste efterrätt jag någonsin ätit. Vanlig vaniljpannacotta, men helvete vad god. Vi hade köpt middagspaket på vårt hotell så man fick välja förrätt, huvudrätt och efterrätt tre kvällar och det blev den här efterrätten varje gång. :P Fint hotell (och barnfritt - halleluja), bra personal om man bortser från några påträngande serveringskillar (varav en bjöd ut oss i slutet av veckan och blev tokbitter när vi tackade nej), fin, om än liten, strand och helt underbart väder hela veckan. Var en mycket skön och välbehövlig semester.
 
Nästa år kan vi ju försöka få ihop en resa med alla brudar men då gäller det att vara ute i jäkligt god tid då jag lägger min semester i april-maj. :P Inte omöjligt att man kan ändra men man måste i vilket fall bestämma på ett ungefär. Hade varit najjs att dra iväg med allihop på en soltripp. ^^


Anonym

Fan. Nu blev jag sugen på sol o bad igen!

Svar: I know the feeling. ;)
CECILIA - the one and only ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: