Helghelghelghelghelg...

Har varit en hyfsat slapp dag på jobbet med långa raster och mycket skratt. Folket drog iväg på utelunch men då jag hade låda så blev det lunch i fikarummet helt på egen hand och sedan en promenad i solen. Helt ok det med känner jag. ;) Känns som att jag dock inte gjort så mycket vettigt men har suttit med sammanställningsritningen på min bältessträck och fixat stycklistan så blev en del gjort ändå. Har räknat skruvar och brickor till förbannelse. Och efter att jag gjort klart hela stycklistan och fixat in alla pos-ballonger på ritningen så ser jag att en ratt hamnat på två poser... (helvetesjävlafanskap) Vilket betyder att jag på måndag måste posa om nästan 50 poser. Vilket går hyfsat snabbt i stycklistan men tar desto längre tid på ritningen. Plus att risken är rätt stor att man missar att ändra en ballong vilket är sådär najjs. Men äh, det är måndagens problem. ;) Nu är det helg!
 
Just nu sitter jag mest och väntar på min käre sambo som egentligen skulle varit tillbaks i Karlstad (han har varit hemma i Trollhättan för en synundersökning) när jag slutade jobbet, men tja... Tydligen så svängde han förbi Alex och Sofia på vägen hem och där blev han kvar ett jäkla tag... Så istället för 5-6 så är han nog hemma runt 9... :P Så får åka iväg och handla samt beställa thaimat själv. Får tvinga till mig en massage som betalning. ;) Eller tja, jag tänkte nog tvinga till mig en massage oavsett för mensvärken håller på att ta död på min rygg. Lika härligt varje gång. Men ger mig i alla fall en legitim anledning att både möla godis och tigga massage, gäller att tänka positivt ;)
 
 


Simon

Poser? Ballonger? Visst visst, det blir nog bra :P Trevlig helg!

Svar: Poser är saker i stycklistan, en typ av skruv är en pos, en plåtbit är en annan pos osv. ;) Och dessa visas med ballonger (runda cirklar med pilar) som visar på aktuell skruv/plåt på ritningen. ;) Trevlig helg på dig med även om den snart är slut... :P
CECILIA - the one and only ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: