En väldigt skön helg...

Har varit en väldigt skön helg som nu avslutas lika skönt. I fredags blev det tacos och film och jag slockande otroligt tidigt vid elva-halv tolv. Sov, mysigt nedbäddad i soffan, fram till tre-snåret innan Erik väckte mig och sedan satt vi och myste en stund till så kom la i säng vid fyra-snåret.
 
Blev lång sovmorgon på lördagen och tacos till frukost/lunch. Blev sedan en tur till Djurskyddet Karlstads loppis och auktion i hopp om att hitta något najjs. Loppisen var dock något av en besvikelse även om jag kanske inte hade jättehöga förväntningar. Auktionen bestod av typ tolvhundra Kosta Boda-skålar, lite presentkort på tex tatueringstid, bio, massage osv, en massa tenntallrikar (...?), lite fula väskor och en massa allmänt krafs, typ som en handmålad tallrik och en espressokopp (en liksom...?) Det finaste, och mest värdefulla, var ett set med sex små muggar i rent silver (!). Auktionsledaren ville börja buden på 1000 men fick ett skambud på 100... Blev lite budgivning men summan slutade på fjösiga 300. Kände nästan för att lägga ett bud, om inte annat bara för att få upp summan lite, men vad fan skall jag med sex silverkoppar till...? Var många skambud och mycket som gick för på tok för lågt pris, speciellt om man tänker på att det var en välgörenhetsauktion för att samla in pengar så att föreningen kan fortsätta hjälpa katter, men tydligen så fick de in en 40 000 spänn i vilket fall så var väl en bra två dagar oavsett. ^^
 
På kvällen kunde vi inte bestämma oss vad vi skulle käka men valde till sist toast på grund av att det började bli sent. Köpte även bananer, glass och choklad för tänkte göra banan i ugn, men Erik blev sugen på fattiga riddare till efterrätt och då jag aldrig testat det förut så fick det bli det istället. Vilket gjorde att jag hade banan, choklad och glass kvar idag, hö hö. ;)
 
Idag hade vi tänkt sticka iväg på en "date"/roadtrip i och med att vädret skulle vara toppen, men Erik försov sig och var typ oväckningsbar, och när jag väl fick kontakt med honom så sade han att han skulle söka jobb och cadda idag, så blev en promenad i solen för min del istället. Redigt skönt men insåg att jag nog behöver införskaffa ett par nya gympaskor för nu har jag skavsår på båda fötterna... :P Bra timing i och med att jag skall träna fotboll imorgon... ;) Men plåster på så går det nog fint. Det som inte dödar det härdar osv. ;)
 
Blev en extra timme ute på balkongen efter promenaden, redigt skönt. Efter det blev det en långdusch, en omgång tvätt, bädda rent i sovrummet, läsa en massa fantasy och möla godis. Och nu då avsluta med banan, choklad, glass och filmen Älska mig igen. Mycket söt film och en perfekt avslutning på helgen. ^^
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: