Helgens bravader...

Fick i fredags kväll höra att svärföräldrarna skulle komma upp på besök "någon gång på lördag förmiddag" vilket kunde innebära allt mellan 10 och 1. Något som var extra uppskattat då lägenheten såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig och jag planerat en lugn kväll i soffan då jag var dödligt trött. Men i och med att de skulle ringa när de åkte från Trollhättan så tänkte jag som så att jag skulle ha två timmar på mig att ta mig upp och städa så det skulle vara lugnt även om jag tog en slapp fredagskväll. Problemet var bara att de ringde när de kört förbi Säffle. Med andra ord, inte direkt två timmar kvar att arbeta på. Erik blev dock bitter så han sade att deras straff var att traska på Ikea en stund eftersom de sade till så sent, något jag tror Pia hade lite mindre emot än Gert. ;) Hann i vilket fall få städat lägenheten (även om vi inte hann få i oss någon mat...) så var helt acceptabelt när de väl kom.
 
Erik fick testa kostym till begravningen och sedan begav vi oss ut på jakt efter ett par finare, mörka skor samt en vit skjorta. Vilket var lättare sagt än gjort. Erik är å ena sidan fruktansvärt kräsen och å andra sidan totalt ointresserad. Så han traskade med i släptåg medan vi andra letade grejer åt honom och hade inget direkt att säga om det vi plockade fram förutom ett "njäe...". Hehe, hej frustration. ;) Fann till sist ett par neutrala (svindyra...) lite finare svarta kängor som dög fint för alla parter och till sist även en vettig vit skjorta som inte var helt jäkla genomskinlig. Förstår inte charmen med sådana skjortor. Man ser alla sömmar och veck, för att inte tala om bröstvårtor och eventuellt hår... Lovely liksom.
 
Var ju även, som jag gissar alla vet, final i Melodifestivalen i lördags och denna stora händelse firades i sällskap med de bästa hemma hos Karin. Kvällen bjöd på god mat as well as god dricka i alla möjliga former. Folk hade helt enkelt köpt med det de kände för att käka så medan majoriteten valde sushi (rå fisk, uwa) så körde jag på kycklingrulle. :P
 
Var till och med så avancerat att det fanns färdiga betygsblad där man satte poäng på allt från låten till artistens outfit. Blev spridda skurar bland poängen men vi var nog rätt överens om vilka som vi gillade bäst alternativt som vi trodde skulle komma högt. Sean Banan om ungjävlarna kom åt telefonerna men annars Anton Ewald, Yohio och Ralf Gyllenhammar. Men så fel vi hade. Eller tja, Yohio hamnade ju etta hos folket men verkligen inte hos Europas jurys. Trist. Det var en rätt bra låt och han är ju onekligen unik. Sedan om det skulle slå i Europa är jag mer tveksam till men hur ofta går det bra för oss överlag..? ;) Gyllenhammar gillade jag skarpt men då Sveriges hårdrockare vanligtvis inte tittar på Melodifestivalen så gissar jag att hans fans inte riktigt fanns i publiken. Lät dock lite halvfalskt ibland får jag väl tillstå, men Spotify-versionen är ren och fin. ;) Antons låt är väl den jag gillar mest partymässigt och han är ju charmig, men vad fan var det för byxor han hade på sig?! Allvarligt inte ok.
 
Låten som vann var väl helt ok, och jag gillar Robin, han verkar både charmig och ödmjuk, men låten var lite av ett "mjeh". Inget man lägger på minnet direkt. Och denna jäkla falsett som skall till hela tiden. Mina öron uppskattar inte det ljudet något särdeles. Men vi får la se hur det går. Hålla tummarna får man väl göra oavsett antar jag. :P
 
 
 
 
Efter programmets slut, när allehanda samtalsämnen avklarats och vi hällt i oss all dricka så blev det promenad in mot centrum där Jaguar väntade. Blev positivt överraskad men kan även bero på att humöret var på topp, trots diverse mindre kul samtalsämnen under kvällen. Skuttade runt på dansgolvet någon dryg timme innan det blev en sväng in på Burger King på väg mot skjutsen hem. Hade egentligen sagt till Erik att jag inte skulle ringa honom på natten men ehm, ja, det gick ju sådär. Men då han var nykter så ställde han upp och hämtade oss ändå. ;)
 
Blev en redig sovmorgon på söndagen och även om jag inte kände mig bakis så var jag rätt seg i kroppen så kände för en lugn dag hemma i soffan. Erik kläckte dessutom nyheten att han skulle titta på ishockey... Vilket jag ju verkligen är jätteintresserad av. Not. Men tänkte att det väl var ok för tänkte att en match bara är en dryg timme lång så kunde ju se en film senare, men en enda match var ju för fan tre timmar!? Jävla direktsända program. Så hoppade mellan att sova i soffan, läsa manga och slökolla på ishockey halva (hela...) eftermiddagen. Vilket väl inte är fy skam det heller, men kanske inte riktigt så jag hade planerat dagen.
 
All in all blev det i alla fall en väldigt skön helg som kanske inte blev riktigt som planerat. ^^


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: