Underbara lördag...

Har varit en mycket skön lördag hittills. Tog en härlig sovmorgon och vaknade till strålande sol. Jag stekte ägg och gjorde mackor medan Erik gjorde varm choklad och efter en sväng till Välsviken där det inhandlades en kanelbulle, ett wienerbröd och en vaniljbulle (hej beslutsångest...) så drog vi mot Arvika i vårt sökande efter en najjs fikaplats in the sun. Hade inget exakt mål utan hoppades finna en fin plats vid någon sjö men även om vi hittade åtskilliga sjöar så var det desto svårare att hitta någon bra plats att stanna vid dem. När tålamodet väl började tryta, hungern talade sitt tydliga språk och illamåendet efter att suttit med näsan i mobilens karta medan man körde längs slingrande vägar gjorde sig gällande så hittade vi till sist den perfekta platsen. Well, tillräckligt perfekt för att vi skulle nöja oss i alla fall. ;) Gott om parkeringsplats och fanns till och med fikabord men vi valde att traska över isen till en solig vrå längs sjökanten där vi bredde ut vår filt och dukade fram fikat. Hur gött som helst. Satt väl där i en trekvart-timme innan vi packade ihop grejerna, tog en promenad på isen på runt timmen och sedan begav oss hemåt.
 
 
Nu är det ost och kex för min del och fläskpannkaka för Eriks del framför ett Walking Dead-maraton. Har inte kollat på flera veckor så har en del att ta igen. ;) Sedan vankas äppelpaj och en himla massa godis. Inget får förfaras. ;) Hoppas er lördag varit lika najjs som min. Toodles.


helena

Ser redigt gött ut =) Men... har du Converse utomhus i snön i 2 timmar? U must be crazy pal ;)

Svar: Det var redigt gött. ^^ Haha, men gällande conversen så var det kanske inte mitt smartaste val... ;) Hade inte tänkt att vi skulle traska genom snö och is direkt, planen var att vi skulle hitta en solig glänta där vi skulle gosa ner oss. :P Så här i efterhand så hade kängorna varit smidigare. Dock så var det inte så fasligt kallt oavsett, så fossingarna överlevde allt. :P
CECILIA - the one and only ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: