Lillasysters bal...

Är hemma en snabbis mellan jobb och fotboll för att byta om och slänga i mig lite mat. Magen riktigt vrålade sista timmen och kiosken på nederplan lockade något så in i helvete, men lyckades hålla mig. En tallrik potatismos och falukorv får väl räknas som snäppet bättre än en stor chokladbit (eller flera...) i alla fall. ;)
 
Min söta lillasyster hade ju sin bal i helgen och damn vad snygg hon var. Snygga de allihop var för den delen. Hade verkligen inte haft något emot att se ut så när jag var 18-19 år gammal, men icke. Jag körde på lila klänning och gulblont hår, utan kavaljer och med kompisar som kom på efterkälken så man fick stå ensam på Gustafsberg. :P Känns om att de går lite mer all in nu för tiden. Fint väder hade de i alla fall och kul verkar de ha haft om man skall gå på Helenas sms framåt kvällen. ;)
 
Syrran var lite bitter för att jag inte kom hem och tittade på dem men hon får nöja sig med att jag åker hem till hennes student. ;) Dessutom finns det miljoner bilder på Facebook så jag har ett hum om kvällen ändå. ;)
 
Söstra mi:
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: