Dan före dan före dopparedan...

Har varit en halvslapp dag även idag. Sov alldeles för länge även idag, men var så himla varmt och skönt under täckena... ;) Vi får se till att bättra oss imorgon helt enkelt. Segade lite här hemma innan vi gav oss ner mot centrum för att kolla på lite julklappar. Några timmar senare hade vi hittat lite roligt åt oss (eller kanske mer åt mig, hehe) men inte mycket på julklappsfronten. Vet rätt exakt vad vi letar efter och är lite låsta på fronten, men har några plan b-alternativ om vi inte hittar det vi egentligen vill ha.
 
Skulle ha köpt lite fina kulor till granen vi köpte igår också, men vet inte om det är slut eller om de låtit bli att sälja julgranskulor i år för det är fan tomt överallt. Hittade några riktigt fula, plastiga och även en hel del pyttekulor, men inga finare, så vi sket i det. Köpte en ljusslinga igår och lite glitter idag, så hittar vi inget roligt imorgon så blir det en himla enkel gran i år. ;) Granen är dock himla fin, helt perfekt storlek, rak, jämn och tät. Och bäst av allt - ÄKTA! :D
 
 
Skulle egentligen haft en matta under (och naturligtvis fullt med julklappar...) men får bli nästa år. Hittar inte mitt julpynt så gissar att det råkat hamna på Utby i någon flyttlåda, så får hålla tillgodo med det som fanns i adventsljusstakelådan. :P Fick även en jättefin julgrupp från Eriks jobb, eller snarare från något företag de jobbar med (inte alls mutor, nej nej), så den får hedersplatsen på vardagsrumsbordet.
 
 
Bränner  på det där ljuset så ofta vi kan men hinner aldrig i kapp med datumen... Låg i och för sig efter flera dagar från början då det var rätt många centimeter från toppen ner till 1:an. Men är ju mysigt med levande ljus oavsett, även om man bränner helt fel datum. ;)
 
Kanske lika så bra att jag inte hittade allt pyntet faktiskt, har typ ingen plats i den här lägenheten att ha det. Har inga vägghyllor, fönstrena är fulla och likaså bokhyllan. Och TVn och förstärkaren tar upp hela TV-bänken så kvar är köksbordet och våra byråer. :P Men känns som att granen ökade julkänslan tiofallt så jag är nöjd ändå. Nu skall vi bara hitta de sista julklapparna och sedan är det ledigt på riktigt.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: