Hemma-måndag...

Är hemma från jobbet idag. Mår inge vidare men hoppas att det är tillfälligt så att jag kan jobba imorgon igen. Erik mådde dock också lite dassigt så vi får väl se. Har inte tid att bli sjuk just nu. Å andra sidan så är jag hellre sjuk nu än nästa vecka men helst inte alls liksom. Sov pissdåligt inatt och frös och svettades om vartannat så gissar att det spelat in också. Tvingar i mig lite yoghurt med müsli nu men det går trögt. Skulle behöva köpa mig en termometer så att jag kan kolla om jag faktiskt har feber eller om jag bara är fjösig. Har i alla fall gott om alvedon hemma då jag hade mensvärken from hell i fredags så hoppas kunna bli av med huvudvärken efter lite idogt knaprande.
 
Egentligen skulle jag vilja lägga mig igen och sova en stund men då lär jag väl sova bort hela dagen så är lika bra att försöka hålla mig vaken när jag nu ändå kommit upp. Har lite tvätt att vika och en del att fixa inför USA så jag kan nog hålla mig sysselsatt. Och om inte annat så kan jag ju alltid glo på några filmer eller läsa klart boken jag håller på med. ^^ Har i alla fall inga fler lådor att packa upp (yihaa!) så lägenheten får väl räknas som så gott som klar. Tänkte få upp lite hyllor och tavlor också men annars så. 
 
 
Måste säga att jag blev extra nöjd med färgningen den här gången. Var lite rädd att utväxten skulle bli knallröd som den blivit tidigare men det blev bara en liten skillnad mellan utväxt och resten av håret och har inte hittat något område jag missat heller. Skulle nog egentligen behöva klippa topparna lite men får väl klara sig ett tag till. Behöver dock färga ögonbrynen igen ser jag... Att de kan gå tillbaka till ordinarie färg så jäkla fort...


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: